JSport.ro

Astăzi a început a zecea ediție a Memorialului Internațional Elemer Tordai la care participă 5 echipe între care, desigur, CSU Sibiu. Prima partidă este în desfășurare între Khimik Youzhny vs. CSO Voluntari.

CSU Sibiu, CSO Voluntari, CSU Sibiu, Khimik Youzhny și CS Târgu Jiu sunt prezente la Sibiu între 20 și 22 septembrie, timp în care se vor duela pe parchetul sălii Transilvania în fața inimoșilor fani sibieni.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În cadrul evenimentului se va acorda, pentru prima dată, bursa ”Ilie Mitea”, în memoria celui care a fost, ani la rând, trup și suflet pentru echipa galben-albastră.

Joi, 20 septembrie 2018

  • 17:00 Khimik Youzhny vs. CSO Voluntari
  • 19:00  CSU Sibiu vs. U-BT Cluj

Vineri, 21 septembrie 2018

  • 17:00 U-BT Cluj vs. Khimik Youzhny
  • 19:00 CSU Sibiu vs. CSO Voluntari

Sâmbătă, 22 septembrie 2018

  • 10:00 CSO Voluntari vs. CS Târgu Jiu
  • 12:00 CSU Sibiu vs Khimik Youzhny
  • 14:00 Festivitatea de premiere și Acordarea Bursei ”Ilie Mitea” 2018

Horațiu Floca: Cred că nu există vreun iubitor al baschetului sibian care să nu îl fi cunoscut pe ”Nea Titi”

„Suntem convinși că întreaga suflare galben-albastră așteaptă cu mare interes Turneul Internațional Memorialul Tordai 2018 pentru a-i vedea pe viu pe jucătorii noștri evoluând pe parchetul Sălii Transilvania. Iată că evenimentul a ajuns la ediția a X-a și, o dată cu ea, am introdus, ca element de noutate ”Bursa Ilie Mitea”. Cred că nu există vreun iubitor al baschetului sibian care să nu îl fi cunoscut pe ”Nea Titi”, poate cel mai înflăcărat, devotat și implicat suporter al echipei noastre, un om care a ajutat enorm de mult clubul nostru de-a lungul anilor  și care, din nefericire, de câteva luni nu mai este printre noi. Vrem să îi cinstim memoria an de an și, așa cum a făcut el mereu, să ajutăm un tânăr de perspectivă să prindă aripi. Acestea au fost motivele pentru care am decis să acordăm anual, la Memorial, Bursa Ilie Mitea, unuia dintre tinerii baschetbaliștii sibieni talentați și care credem noi, poate atinge înalta performanță, cu puțin sprijin”, a declarat Horațiu Floca, directorul CSU Sibiu.

De asemenea, în prima zi a Memorialului, trei dintre cei mai cunoscuți fotografi sibieni, Ana-Maria Mătușoiu, Adrian Bugariu și Cristi Cojocariu, fotografi nelipsiți de a meciurile echipei noastre, vor vernisa expoziția ”Emoții galben-albastre”, în holul de la intrarea principală în Sala Transilvania.  Expoziția, aflată la cea de a doua ediție, va începe la orele 18:30 și va cuprinde câteva dintre cele reușite fotografii ce surprind emoțiile galben-albastre, trăite în sezonul competițional anterior.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.