JSport.ro

DeAngelo Riley este cel mai nou transfer al echipei de baschet sibiene, un pivot american care măsoară 2 metri și 6 centimetri. CSU Sibiu a intrat deja în pregătiri iar americanul se va alătura noilor colegi la finele acestei săptămâni.

De Angelo Riley este născut pe 12 august 1988, măsoară 2,06m și joacă poziția 4- 5, iar în sezonul trecut a jucat la IOWA Energy. Pivotul de 29 de ani vine la BC CSU Sibiu după experiențe în ligi din Mexic, Uruguai, Venezuela, Argentina și Israel.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Îi urăm bun venit în echipă lui DeAngelo Riley. Sperăm să se acomodeze cât mai repede în echipa noastră. În același timp, zilele următoare ne dorim să perfectăm și ultimul transfer  pentru ca echipa să fie completă și să ne concentrăm apoi numai pe pregătire”, a declarat Horațiu Floca, director CSU Sibiu.

Până în acest moment, lotul lui CSU Sibiu este format din: Radu Paliciuc, Dragoș Gheorghe, Mirel Dragoste, Daniel Banciu, Andrei Ene, Wilhelm Brosser, Chris Cooper, Tyler Laser, Monyea Prat, Lawrence Kinnard și DeAngelo Riley.

foto: pagina personală de facebook a jucătorului

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.