JSport.ro

Clubul fanion de baschet al Sibiului a anunțat printr-un comunicat astăzi că va suplimenta numărul locurilor pentru spectatori la meciul de sâmbătă cu BCMU FC Argeș Pitești. După ce biletele de la tribune s-au epuizat încă de marți, cererea fanilor a continuat pe forumuri sau la club astfel că la ora jocului încă 100 de scaune vor fi montate pe parchet.

CSU Sibiu a decis să amplaseze câte 50 de scaune în spatele fiecărui panou. Cele 100 de tichete vo fi disponibile începând cu ora 16:45 la casieria salii Transilvania.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Înaintea jocului cu Piteștiul, antrenorul sibian Dan Fleșeriu mizează pe cartea apărării: ”Ca și meciul împotriva Timișoarei, un meci foarte greu, acasă, cu o echipă care ne-a învins în tur, chiar dacă într-o fază în care nu mai era timp de joc, practic era ultima fracțiune de secundă a meciului. Ne așteaptă un meci extrem de dificil, cu multă implicare fizică a jucătorilor. Noi venim după o perioadă în care am avut meciurile cele mai grele, cu echipele cele mai bune din campionat, ne-am descurcat destul de bine până acum. E foarte important a jucătorii să rămână concentrați și conștienți că doar dacă reușim o apărare cel puțin la nivelul ultimului joc, vom avea șanse să câștigăm. Piteștiul are jucători buni pe toate pozițiile, au români buni, au aruncători de la distanță extrem de valoroși, care la ultimul meci nu au reușit să își arate calitățile, și cu siguranță vor veni mult mai bine pregătiți pentru meciul cu noi”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.

CSU Sibiu – BCMU FC Argeș Pitești se joacă sâmbătă, de la ora 17:45, în sala Transilvania. În tur, piteștenii s-au impus cu 79-78.

Produse noi în Fan-shop-ul clubului

CSU Sibiu a relansat în acestă săptămână secțiunea de Fan-shop a clubului. Atât pe site-ul oficial www.csusibiu.ro cât și la sală, suporterii pot achiziționa produse inscripționate cu însemnele formației ”galben-albastre”: eșarfe, căni, umbrele, mouse pad-uri, brelocuri, rucsacuri, desfăcătoare de sticle sau autocolante.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.