JSport.ro

CSU Sibiu joacă astăzi ultimul meci din 2018 în compania celor de la CSM Oradea. Sibienii sunt pe primul loc cu 9 victorii și 2 înfrângeri. Partida începe la ora 18:00 în sala Transilvania din Sibiu și va fi transmisă de Digisport.

Clubul ”galben-albastru” a decis să suplimenteze numărul de bilete cu încă 100 după ce soldul s-a epuizat încă de acum 3 zile. Biletele se găsesc la casieria sălii începând cu ora 17:00.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fleșeriu: ”Trebuie să jucăm agresiv și în viteză foarte mare”

Antrenorul sibian, Dan Fleșeriu, mizează pe aruncările de la distanță împotriva bihorenilor: ”Vine Oradea, cu o echipă foarte bună și în acest sezon, cu o serie de victorii consecutive aproape la fel ca și noi. Cred că va fi un test foarte bun, dificil, dar foarte bun, să vedem dacă avem forța de a obține o medalie în acest sezon. Va trebui să fim extrem de agresivi, ca în toate meciurile, cel puțin pe teren propriu, va trebui să marcăm foarte bine de la distanță pentru că sunt obișnuiți să ne dea multe sanse de a marca de la distanță și va trebui să jucăm în viteză foarte mare. Știm lucrurile acestea, sper că jucătorii vor fi într-o formă sportivă suficient bună pentru a e pune în aplicare și să facem un joc foarte bun”, a declarat Dan Fleșeriu.

La meciul de azi în pauzele meciului, spectatorii sibieni îi vor putea aplauda pe elevii Colegiului Gheorghe Lazăr care vor reprezenta România și Sibiul la unul din cele mai mari concursuri de robotică din SUA. 9 elevi de 16 ani pregătiți de profesorul Dorin Bunău vor fi pe parchetul sălii Transilvania astăzi.

Tot pe parchet vor fi și cei care reprezintă viitorul CSU Sibiu – 70 de tineri baschetbaliști care își fac junioratul în cadrul clubului, dar și sportivii echipei de 3 la 3 și voluntarii care sprijină acțiunile clubului pentru al doilea sezon consecutiv.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.