JSport.ro

DSC_0626Echipa BC CSU Sibiu se va confrunta în primul meci al Memorialului Tordai 2016 cu Dinamo București, pe data de 25 august, de la ora 19:00 la Sala Polivalentă Transilvania din Sibiu.

Turneul de baschet care va premia cea mai bună echipă cu Trofeul Elemer Tordai se va disputa între 25 și 28 august. Alături de echipa gazdă CSU Sibiu, vor lua parte la prestigioasa competiție, Dinamo București, echipa cu cele mai multe titluri de campioană din competiția internă, campioana și vicecampioana de anul trecut, CSM Oradea și BC Mureș Târgu Mureș, dar și SCMU Craiova și BCMU Pitești.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Acest turneu este organizat în memoria fostului mare jucător de baschet sibian, Elemer Tordai, fost căpitan și antrenor secund al echipei, care s-a stins în urmă cu nouă ani după o grea suferință. ”Toci”, așa cum îl alintau tribunele, a jucat pentru echipele CSU Sibiu, Dinamo București, Gaz Metan Mediaș, West Petrom Arad și Universitatea Cluj Napoca, de asemenea a fost și component al echipei naționale de baschet masculin.

”Încă de la prima ediție ne-am propus ca acest turneu să devină o tradiție, o competiție atractivă pentru echipele titrate din campionat, iar trofeul să devină tot mai râvnit. Este pentru prima dată când la Memorialul Tordai vin șase și nu patru echipe, dintre cele mai valoroase de la noi  din țară, iar acest lucru ne face mândri. Pentru noi aceasta vine ca o recunoaștere a faptului că Sibiul este un pol important în lumea baschetului și ne confirmă, încă o dată că, reușim să creștem treptat proiectul nostru și reușim să popularizăm acest sport excepțional tot mai bine. În fiecare an, la sfârșit de august, în Sala Transilvania se aude numele lui Toci și sper că, acolo de sus, este mândru”, a declarat Horațiu Floca, directorul interimar al CSU Sibiu

Iată programul complet al competiției:

Joi, 25 august

BCMU Pitești – SCMU Craiova, ora 17,00

BC CSU Sibiu – Dinamo București, ora 19,00

Vineri, 26 august

CSM CSU  Oradea – BCMU Pitești, ora 17,00

BC CSU Sibiu – BC Mureș Tg. Mureș, ora 19,00

Sâmbătă, 27 august

BC Mureș Tg.Mureș – Dinamo București, ora 17,00

CSM  CSU Oradea – SCMU Craiova, ora 19,00

Duminică, 28 august

Finala pentru locurile 5-6, ora 10,00

Finala pentru locurile 3-4, ora 12,00

Finala pentru locurile 1-2, ora 14,00

Intrarea la meciurile din cadrul acestei competiții este gratuită.

 

sursa: http://csusibiu.ro/

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.