JSport.ro

Baschetbalistul american, Kevin Hardy, unul dintre cei mai atletici sportivi care au jucat în ultimii ani pentru echipa noastră, va îmbrăca tricoul galben-albastru în sezonul 2018/2019. De asemenea, unul dintre cei mai buni pivoți ai Ligii Naționale, lider la recuperări, Christopher Cooper va juca pentru al treilea sezon la Sibiu.

Kevin Hardy, baschetbalistul în vârstă de 25 de ani,ce măsoară 1,88m, care a petrecut 2 sezoane alături de echipa noastră, între 2015 și 2017, revine la Sibiu, după ce, în ultimul an a jucat în NBA G League, în tricoul celor de la Rio Grande Valley. Hardy este un jucător recunoscut pentru faptul că este extrem de atletic, rapid și care poate juca atât poziția 1, cât și 2 sau 3. În ultimul sezon petrecut la Sibiu, Hardy a jucat în 40 de meciuri și a adunat medii statistice de 13,2 puncte, 7 recuperări și 4 asist-uri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Christopher Cooper, unul dintre cei mai experimentați pivoți ai campionatului nostru, printre liderii la recuperări ai Ligii Naționale, și-a prelungit înțelegerea cu clubul nostru și va juca pentru al treilea sezon consecutiv pentru BC CSU Sibiu. În vârstă de 28 de ani, Chris a fost, în sezonul 2017/2018, unul dintre jucătorii de bază al echipei, reușind în 39 de meciuri să contabilizeze medii statistice de 9,2 puncte, 8,4 recuperări și 1,7 pase decisive, cu un indice al eficienței de 15,8.

sursă: comunicat CSU Sibiu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.