JSport.ro

DSC_0432Gaz Metan Mediaș a obținut a cincea victorie din acest sezon, după ce a învins în deplasare pe Energia Târgu Jiu, scor 91-77. Scorul pe sferturi a fost 20-22, 14-18, 30-20, 27-17.

Primele două sferturi ale partidei au fost destul de echilibrate cu un ușor plus pentru formația din Târgu Jiu, care s-a aflat în permanență pe tabela de marcaj, cu o singură excepție în minutul 14 când medieșenii s-au aflat în avantaj cu 2 puncte. Cea mai mare diferență înregistrată pe tabelă pentru gorjeni a fost de 8 puncte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Contrar multor partide din acest sezon, gaziștii au reușit un sfert trei de excepție, câștigat cu scorul de 30-20, profitând și de rotația scurtă a gorjenilor, care au evoluat pe tot parcusul meciului în doar 6 jucători, lucru experimentat de formația medieșeană în prima parte a sezonului.

Ultimul sfert a fost dominat tot de formația pregătită de Mihai Popa, care s-a impus cu scorul de 27-17. Scorul final al întâlnirii a fost 91-77 pentru formația din Mediaș, care s-a impus datorită rotației mai lungi de pe parchet.

Este cea de-a patra victorie stagională a Mediașului în fața Energiei, fiind singura formație din actualul sezon al ligii naționale de baschet masculin în fața căreia medieșenii nu au pierdut. Pentru trupa lui Mihai Popa victoria este doar una de palmares, în timp ce această înfrângere i aruncă pe gorjeni în hora retrogradării, aceștia urmând a întâlni Bc Timișoara într-o partidă decisivă pentru ambele echipe.

Punctele formației din Mediaș au fost marcate de: Peciukas 30, Navickas 16, Solopa și Graham câte 14, Drăgușin 10 și Nikolic 4.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.