JSport.ro

DSC_0878Gaz Metan Mediaș a suferit o nouă înfrângere în liga națională de baschet masculin în fața formației Dinamo București. Doar 250 de spectatori au asistat  la acest meci în Sala Sporturilor din Mediaș, iar probabil explicația se găsește în poziția din clasament. 

Dinamoviștii au început bine partida, iar prin jocul prestat în primul sfert au arătat că merită mai mult decât actuala poziție din clasament. Formația bucureșteană s-a deaprins foarte repede pe tabelă, iar la finalul primului sfert avea deja un avans liniștitor de 13 puncte, scor 28-15.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În ciuda acestei diferențe, Mediașul nu a cedat și a reușit să se apropie de Dinamo pe tabela de marcaj fiind în câteva rânduri doar la un singur punct în urma lui Dinamo. Finalul sfertului a aparținut dinamoviștilor care au reușit să se desprindă la 10 puncte, scor 41-51.

Diferența de scor a continuat să crească și după pauza mare astfel că, după trei sferturi din meci Dinamo conducea Mediașul cu 16 puncte diferență, scor 76-60. Medieșenii au reușit să mai recupereze pe tabela de marcaj în sfertul patru, dar din păcate pentru ei era mult prea târziu, iar la final pe tabelă era consfințită victoria lui Dinamo cu scorul de 84-75.

Gaziștii au fost foarte nemulțumiți de maniera de arbitraj, protestând la adresa acestora, fapt care a dus la comiterea a două faulturi tehnice. Punctele echipei de pe Târnava Mare au fost marcate de Peciukas-16, Drăgușin-16, Navickas-13, Nikolic-12, Grabauskas-8, Petrovic și Graham câte 5.

În urma acestui rezultat, Gaz Metan Mediaș termină sezonul regulat pe ultima poziție cu doar 2 victorii după 22 de etape, în timp ce Dinamo termină pe locul 7 cu 11 victorii si 11înfrângeri. Cel mai probabil cele două echipe se vor întâlni și prima etapă din play-out.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.