JSport.ro

189207_2261364900432_5868262_nCSU Atlassib Sibiu a pierdut 85-77 (30-15, 25-17, 11-25, 19-20), într-o atmosferă superbă. Echipa lui Dan Fleșeriu nu a gestionat bine momentele din primele două sferturi și au cedat jocul de la Cluj.

În primul sfert, gazdele au făcut diferența, având un avantaj de 15 puncte la finele primelor 10 minute. În sfertul secund, CSU Sibiu nu s-a regăsit, iar gazdele s-au distanțat pe tabelă, aceasta arătând un neverosimil 55-32.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză, elevii antrenați de Dan Fleșeriu au ieșit mai motivați de la cabine, însă nu au mai putut repara ceea ce au cedat în primele 20 de minute și au pierdut jocul cu Universitatea Cluj, partidă la care au asistat aproximativ 3.000 de suflete.

Dan Fleșeriu: ”A contat prima repriză”

„Clujul a jucat senzațional. Este cea mai in formă echipă și, probabil, au șanse mari să câștige mai departe. Noi, însa, cu siguranță, nu renunțăm la luptă și vom încerca să dăm maximul posibil. În seara aceasta a contat foarte mult prima repriza, nu doar primele cinci minute, pentru că un meci nu se pierde și nici nu se câștigă în cinci minute. Drept dovadă, noi am reușit să venim la 3 puncte. Am ratat două aruncări deschise, de afară, și trei mingi cu pase bâlbâite. Au fost greșeli care, dacă nu le-am fi făcut, poate intram în avantaj. Nu spun că am fi câștigat, dar puteam intra în avantaj. Legat de atmosfera din sală, pot să vă spun că eu pentru asta trăiesc, la fel și jucătorii mei, și asta ne place cel mai mult. Indiferent că se strigă pentru noi sau împotriva noastră, cred că este o propagandă bună care i se face acestui sport și nu poate face decât bine. Ar fi minunat să fie cât mai multe săli așa. Acesta este scopul nostru. Îmi pare rau ca nu am jucat în Sala Polivalentă, să fie 7000 de oameni.

Pentru meciul de miercuri va trebui să vedem, în primul rând, cât de bine ne putem reveni, din punct de vedere fizic. Cred că la nivelul acesta nu prea avem multe schimbări de făcut, dar trebuie să avem mai multă încredre în noi, la începutul meciului”, a declarat Dan Fleseriu.

Pentru CSU Sibiu au marcat: Calotă 15, Hardy 14 (7 rec.), Paul 10, Harrison 9, Mijajlovic 9, Lalovic 9, Gilbert 9, Cioacătă 2. Antrenor: Dan Fleşeriu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.