JSport.ro

CSU Sibiu a obținut aseară a doua victorie în două meciuri disputate în top 6. 2500 de spectatori au creat o atmosferă senzațională care i-a ajutat pe băieții lui Dan Fleșeriu să revină de la -10p. Este a 11-a victorie consecutivă iar CSU rămâne singura echipă neînvinsă în acest sezon pe teren propriu.

Partida disputată la Sala Transivania a fost una extrem de echilibrată, ambele echipe arătând multă dorință de victorie și luptând din greu pentru ea. Primele două sferturi au fost aproape identice, jucătorii sibieni reușind, de fiecare dată, să își ia un minim avans, în fața oaspeților. La pauză, echipa noastră intra la vestiare cu un avantaj de o posesie (42-40). Sfertul a treilea a fost unul extrem de bun pentru oaspeți, care au reușit să își ia un avans considerabil înaintea ultimelor 10 minute de joc. S-au instalat la conducere, iar victoria părea tot mai greu de realizat de către galban-albaștrii. Dar nu imposibil. Baschetbaliștii sibieni au continuat lupta, au recuperat din diferența de pe tabelă întorcând avantajul în favoarea lor. Chiar dacă s-au văzut conduși la 10 puncte, au luptat până în ultima secundă și își continuă parcursul în Liga Națională de pe prima poziție, după 78-76 în meciul de seara trecută.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fleșeriu: ”I-am dominat sub panou, ei au avut o apărare foarte agresivă”

”Nu am jucat foarte bine. Am făcut foarte multe greșeli, presați de apărarea lor agresivă, la limita extremă, ne-au dominat în apărare, în majoritatea timpului. Noi am reușit să îi dominăm sub panou, în special, și cred că acolo am reușit să facem diferența, în atac. Recuperări nu am avut, cred, mai multe decât ei. Problema lor a fost că nu au reușit să ne țină oameni înalți. Mă bucur că am câștigat, chiar dacă am jucat prost, și sper să mai avem meciuri din acestea, avem nevoie de astfel de meciuri pentru că în PlayOff așa vor fi meciurile, nu la 20 de puncte diferență. Mă bucur că la finalul meciului băieții și-au păstrat calmul, chiar dacă, pe parcursul meciului, au fost câteva momente de nervozitate, justificate, am putea spune, datorate apărării foarte agresive ale celor de la Steaua. Dar știm, așa joacă ei, așa ar trebui să jucăm și noi împotriva lor și așa o vom face, probabil, data viitoare”, a declarat antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Marcatori CSU Sibiu: Laser Tyler 21p, Monyea Pratt 17p, Lawrence Kinnard 14p, Jordan Williams 11p, Christopher Cooper 6p, Mirel Dragoste 5p, Marcel Davis 2p, Radu Paliciuc 2p.

CSU Sibiu va juca următorul meci la Oradea, marrți, 3 aprilie, de la ora 20.00. ”Galben-albaștrii” revin în sala Transilvania vineri, cu BC Timișoara.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.