JSport.ro

Turneu extraordinar încheiat pe măsură în aceste zile pentru CSȘ Sibiu în sala de la Teatru. În prima fază de calificare la turneul final, grupa 3, sibiencele pregătite de Bogdan Spânu au câștigat toate jocurile, în ultimul învingând în această dimineață puternica echipa a Brașovului. Baschetbalistele sibience au revenit de la -13.

După o primă parte a jocului în care au pierdut ambele sferturi, 12-15 și 10-20, echipa CSȘ-ului s-a întors mult mai determinată de la vestiare hotărâtă să remonteze diferența de pe tabelă, destul de mare de 13 puncte. Au urmat două eferturi excepționale pentru elevele lui Bogdan Spânu în care au marcat 34 de puncte și au primit doar 19.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Finalul de meci a fost dramatic pentru că oaspetele s-au menținut la conducere până în ultimul minut când sibiencele au reușit egalarea, 54-54. Ultimul atac al CSȘ-ului a fost prelungit până în ultima secundă când Glisici a pătruns spre coș și a marcat două puncte decisive. În doar o secundă și jumătate, brașovencele nu au mai reușit decât o aruncare alături de panoul sibian și scorul final 56-54 a consființit a patra victorie din patru posibile pentru CSȘ Sibiu la turneul de calificare organizat de orașul nostru.

Suporterii mereu la datorie

Echipa CSȘ-ului a fost susținută și la acest turneu de inimoasa galerie formată din părinții și apropiații fetelor. De altfel, galeria este prezentă în majoritatea deplasărilor, fie meciuri din campionat sau turnee finale.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.