JSport.ro

DSC_0403CSU Sibiu a reușit în această seară o victorie spectaculoasă în fața clujenilor de la U. Oaspeții au condus pe tabelă 99% din meci dar elevii lui Dan Fleșeriu au întors scorul în ultimele secunde. Scorul general a devenit acum 2-1 pentru Cluj. Miercuri se joacă meciul 4.

Purtați pe val de o sală galbenă la propriu, baschetbaliștii de la CSU Sibiu au făcut un meci excepțional luni seara în sala Transilvania. ”Galben-albaștrii” au pierdut primul sfert la 5 puncte diferență, 17-22, dar l-au câștigat pe al doilea cu două puncte, 29-27. A fost și singurul sfert în care clujenii au avut momente în care s-au distanțat la 11 puncte pe tabelă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

S-a mers apoi ”cap la cap” dar cu U mereu la conducere. Al treilea sfert s-a încheiat egal 22-22, iar urmărirea a continuat în sfertul 4. Cu un minut înainte de ultima sirenă s-a produs revenirea. Mijajlovic a aruncat cu sânge rece de la 3 puncte la 88-88 și a declanșat delirul în tribune. După time-out Clujul a răspuns prin același procedeu, prin Pasalic. Harrison a transformat 2 libere pentru sibieni iar ultimul atac a aparținut oapeților. Dykes a forțat din afara semicercului dar a ratat (după ce jucase excelent pe toată durata meciului). Hardy a recuperat și ultimele 4 secunde s-au scurs într-un vacarm declanșat instaneu în tribune.

DSC_0508Dan Fleșeriu: ”Am fost mai proaspeți pe final”

”O victorie dulce, o revanșă după meciurile de la Cluj în care am fost aproape și am fost foarte supărat pentru că am greșit foarte mult și consider că noi am pierdut meciurile respective. Mă bucur de faptul că băieii au avut puterea să se apere, pe tot parcursul meciului, atât de bine. La pauză, Clujul avea procentajul de 67% la aruncări, în condițiile în care noi făceam apărare destul de agresivă, peste ceea ce am făcut în restul campionatului, și totuși ei au marcat extrem de bine. Mă bucur că nu au reușit să țină ritmul până la final și că, de data aceasta, chiar dacă avem bancă mai scurtă, am părut că suntem mai proaspeți la final”, a declarat antrenorul sibian.

Pentru CSU Sibiu au marcat: Gilbert 25p, Calotă 19p, Mijajlovic 17p, Hardy 15p, Harrison 10p, Lalovic 7p.

DSC_0420Coregrafie 3D, 1000 de tricouri galbene pentru suporteri

Începutul de meci a fost marcat de un moment deosebit realizat de brigada ”CSU”. O coregrafie 3D reprezentând un cap de vultur peste un steag imens galben-albastru a însoțit mesajul ”Inimi ca aripi de vultur, mereu libere, bat tare; nici moartea nu o să le astâmpere”. Imediat, un steag tricolor a luat locul celui galben-albastru. Un alt banner de dimensiuni mari, cu inscripția ”Nu cedăm” afișat la unul din balcoanele din spatele coșului a dat semnalul că meciul se poate încheia într-un singur fel: cu victoria lui CSU.

Biletele pentru meciul 4 începând de mâine

Biletele pentru partida de miercuri se pot achiziționa marți și miercuri, 26 și 27 aprilie, la sediul Clubului, str. Rennes, nr.2, între orele 9-15, iar în ziua meciului, începând cu ora 19:00 de la Sala Transilvania.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.