JSport.ro

CSU Sibiu a câștigat primul meci oficial din 2017 disputat astăzi în sala Transilvania din Sibiu în fața echipei Phoenix Galați. Sibienii s-au impus cu 95-87 și se mențin pe locul 3 în campionat.

Echipa lui Dan Fleșeriu a câștigat 3 din cele 4 sferturi cu scorurile de 21-20, 27-23 și 30-22 și chiar dacă l-a cedat pe ultimul, 17-22, a deținut controlul total al finalului de partidă. Mai multe erori individuale au făcut însă ca echipa sibiană să nu depășească pragul pshihologic al celor 100 de puncte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pentru CSU au marcat: B. Popescu 18p, Davis 16p, Mijajlovic 16p, Lalovic 15, Hardy 15p, Cooper 13p, Dragoste 2p.

Pentru gălățeni au punctat: Brandon 21, Bojovic 18p, Pesic 15p, Vlaicu 11p, Gugino 11p, Pîrlog 8p, Gutoaia 3p.

Bojovic aplaudat de toată sala

Fostul jucător al lui CSU Sibiu, Milos Bojovic, acum în tricoul lui Phoenix Galați, a fost strigat de galerie la finalul meciului și aplaudat de întreaga sală. Fundașul sârb a fost unul dintre cei mai apreciați baschetbaliști sibieni pe vremea când evolua sub culorile galben albastre iar fanii nu l-au uitat. În meciul de azi, Bojovic n-a dezamăgit și a reușit 18 puncte și 2 recuperări. Milos a afișat azi la Sibiu un look greu de asemănat cu cel cu care se obișinuiseră fanii sibieni, tuns aproape chel uneori. Sârbul și-a lăsat barbă și și creastă bine evidențiată.

Sala aproape plină

Chiar dacă meciul s-a disputat la într-o zi de luni, la o oră la care mulți abia își termină programul la servici, 18:00, iar temperatura de afară nu ar fi scos pe oricine din casă, aproape -20 de grade, tribunele sălii au fost aproape pline.

Peste 1200 de spectatori i-au încurajat pe băieții lui Dan Fleșeriu spre o nouă victorie extrem de importantă în economia clasamentului final. Galeria sibiană a fost ca de obicei la datorie cântând pe tot parcursul meciului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.