JSport.ro

DSC_0296Fără căpitanul Popa Calotă în teren, CSU Sibiu a pierdut sâmbătă în sala Transilvania scor 68-89, ultimul joc din turul Ligii Naţionale, în faţa puternicei formaţii CSM Oradea. Lipsa agresivităţii din apărare dar şi la recuperate coroborate cu o zi foarte proastă la 3 puncte, 23% (6/26) precum şi enervant de multe mingi “ieşite” din coş au condus spre un rezultat pe care puţini l-ar fi prevăzut, măcar prin proporţiile scorului.

Practic CSU Sibiu a condus pe tabelă doar în debutul meciului, 7-6, apoi orădenii s-au instalat treptat la conducere mărindu-şi constant şi sigur avansul. 15-24 a fost scorul primului sfert pentru ca diferenţa să crească cu încă 8 puncte la pauza mare, 34-51.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sfertul trei a reprezentat o uşoară revenire dar scorul s-a terminat egal, 17-17, astfel că orădenii au menţinut acelaşi avans înainte de ultimele 10 minute, “taxând” orice apropiere pe tabelă a sibienilor cu aruncări de 3 puncte. Ultimul sfert n-a adus nimic nou iar Oradea s-a impus încă o dată, 21-17. Scor final 68-89, un rezultat care nu mai lasă loc de alte comentarii şi pe care îl dorim cât mai repede uitat.

Pentru CSU Sibiu au marcat: Hardy 18p, Gilbert 17p, Mijajlovic 8p, Lalovic 8p, Păun 6p, Cioacătă 5p, Tincu 3p, Paul 3p. A mai jucat Harrison. Antrenor: Dan Fleşeriu.

Pentu CSM Oradea au punctat: Markovic 27p (6 din 9 aruncări de 3p), Barnette 19p, Lucic 12p, Franklin 10p, Barac 9p, Mandache 6p, Ţibîrnă, Pop şi Nuhanovic câte 2p. Au mai jucat: Nicolescu, Ionescu, Paşca. Antrenor: Cristian Achim.

Următorul meci, tot acasă

Pentru CSU Sibiu urmează o nouă partidă pe teren propriu. În sala Sporturilor Transilvania va veni sâmbătă, 12 decembrie, BC Timişoara, echipă care are o singură victorie în acest sezon. Meciul va începe la ora 18:00 iar biletul de intrare va costa 10 lei.

Publicul la înălţime

Sibienii au umplut din nou tribunele sălii Transilvania pentru a fi alături de băieţii lui Dan Fleşeriu. Rezultatul deloc îmbucurător nu i-a făcut însă niciun minut să se oprească din încurajări, ba dimpotrivă cântecele galeriei au răsunat mai puternic în minutele de final. La polul opus, trupa orădeană a fost însoţită de aproximativ 20 de fani care nu s-au ridicat la nivelul jocului propriilor baschetbalişti. Fanii bihoreni s-au prezentat cu un repertoriu învechit şi demodat format în mare parte doar din scandări (Oradea, forza Oradea) şi o copie adaptată a cântecului galeriei sibiene “Hai CSU, echipa mea…”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.