JSport.ro

CSU Sibiu a obținut sâmbătă seara o victorie importantă înaintea pauzei competiționale în fața ocupantei locului 3, SCM U Craiova, scor 77-68, și se distanțează la 3 puncte peste aceasta. ”Vulturii” revin pe parchet abia în martie în Derby-ul Ardealului de la Cluj cu Universitatea. 

În fața tribunelor pline, sibienii s-au aflat în avantaj în cea mai mare parte a jocului chiar dacă în majoritatea timpului a fost minim și au avut un scor favorabil pe ”sferturi”, 21 – 20, 16 – 11, 13 – 17, 27 – 20. Oltenii au condus doar în startul partidei și pentru puține momente în sfertul 3, dar elevii lui Fleșeriu au gestional perfect finalul de partidă și și-au păstrat invincibilitatea în sala Transilvania în acest sezon.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fleșeriu: ”Mă bucur că am reușit să ținem, pentru a doua oară consecutiv o echipă, sub 70 de puncte”

”Ne-am propus să câștigăm sub orice formă acest meci. Știam că va fi un meci foarte greu, știam că vor fi agresivi, am zis și înainte de meci că mă aștept la asta. Câteodată au fost agresivi dincolo de limitele normale ale regulamentului, dar toate echipele vor încerca să fie așa cu noi pentru că, poate, asta ar fi ultima lor șansă să ne pună probleme. Și ne-au pus probleme. Mă bucur totuși că am rezistat, că am făcut o apărare bună, că am reușit să ținem, pentru a doua oară consecutiv o echipă, sub 70 de puncte, ceea ce este unul dintre obiectivele noastre în Top 6. Să sperăm că reușim să continuăm așa. Este binevenită vacanța care urmează și peste o săptămână intrăm în linie dreaptă cu pregătirile pentru Cupa României și PlayOff ”, a declarat Dan Fleșeriu.

Marcatori CSU Sibiu: Isaiah Philmore 19P, Kevin Hardy 17P, Justas Tamulis 14p, Mirel Dragoste și Chris Cooper câte 8p, Aurelian Gavriloaia 7p, Monyea Pratt 3p, Randal Falker 1p.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.