JSport.ro

DSC_0877CSU Sibiu a pierdut aseară meciul cu U. Cluj și, totodată, a părăsit competiție dar a câștigat trofeul suprem: legătura specială dintre suporteri și echipă, caracteristică anilor 90. Pentru prima dată după foarte mulți ani suflarea sibiană a simțit că are o echipă care o reprezintă, iar termenul de ”mercenar”, atât de hulit în ultimii ani, n-a mai avut loc în trupa din acest sezon.

De ce este trofeul suprem? Pentru că până la urmă aceasta reprezintă rețeta CSU: tradiție, devotament, pasiune, atașament, familie. Întregită 50% de echipa din teren și 50% de suporterii sibieni. Miercuri, toată această emoție s-a resimțit în sala Transilvania mai puternic ca niciodată. Ultimul minut aplaudat în picioare de toată sală, deși meciul nu mai putea fi întors, a adus lacrimi deopotrivă în ochii jucătorilor și ale suporterilor dar cu țoții am știut că am ajuns aici împreună și că împreună trebuie să rămânem.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Peste 1000 de oameni au mai rămas zeci de minute în tribună pentru a cânta alături de băieții din teren. Seara s-a încheiat cu jucătorii cântând alături de suporteri în mijlocul galeriei.

DSC_0804Fleșeriu: ”Dacă ar fi să o iau de la capăt pe toți mi i-aș dori în echipă”

”A fost un meci în care băieții au încercat absolut tot ce se putea. Un meci pe care l-am avut în mână, de data aceasta. Este singurul meci, dintre toate cele patru, în care am fi putut să dominăm, dacă eram mai proaspeți și nu făceam greșelile acelea pe contraatacurile din prima repriză, care ne-au pus plumb în picioare. Am simțit că ai noștri au două viteze mai mult decât ei (n.r. U. Cluj), dar din păcate nu le-am folosit suficient de inteligent, iar eu, de pe marginne, nu am reușit să găsesc alte soluții în afară de cele pe care mi le-au dat băieții. Nu am ce să le reproșez. Și-au făcut treaba cu prisosință tot  sezonul, inclusiv astăzi. Au depus o energie extraordinară (…) și-au dat sufletul pe teren astăzi băieții aceștia și merită toată aprecierea mea. Dacă ar fi să o iau de la capăt pe toți mi i-aș dori în echipă. (…) Nu am reușit să facem tot ce ne-am fi dorit, dar cred că am murit frumos”, a spus Fleșeriu.

Pentru CSU Sibiu au marcat: Hardy 17p, Paul și Lalovic câte 11p, Calotă 9p, Mijajlovic și Harrison câte 8p, Gilbert 5p.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.