JSport.ro

DSC_0635CSU Sibiu a pierdut în această seară Derby-ul Ardealului, în fața clujenilor de la U, scor 65-76 (17-19, 16-13, 12-21, 20-23). Este a 5-a înfrângere consecutivă pentru trupa lui Dan Fleșeriu și a 3-a în faza a II-a a campionatului din tot atâtea partide disputate.

Sibienii au pierdut 3 din cele 4 sferturi în fața lui U. Scorul a fost strâns până la pauză când CSU a intrat în avantaj cu o jumătate de coș, 33-32. A urmat un nou sfert trei de coșmar în care echipa lui Fleșeriu n-a marcat deloc timp de 4.50 min. timp în care tabela a devenit 33-44, practic un run de 12-0 pentru oaspeți.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Meciul a continuat în aceeași notă până la final. U. Cluj a menținut constant 10 puncte diferență pe tabelă și și-a asigurat un final liniștit.

Pentru CSU Sibiu au marcat: Gilbert 17p, Hardy 16p, Lalovic 13p, Mijajlovic 9p, Calotă 5p, Paul 3p, Harrison 2p.

Pentru U. Cluj au marcat: Adamovic 16p, Dykes 15p, Pasalic 12, Zigeranovic 8p, Torok 5p, Kuti 2p, Gutoaia 2p.

DSC_0773“Sport fără fumuri” 

Campania demarată de clubul CSU Sibiu ”Sport fără fumuri” încă din turul campionatului prin care suporterii sunt îndemnați să nu mai fumeze în pauze meciului pe holurile sălii ci afară, este un succes cu mult timp înainte ca legea anti-fumat în spații publice închise să intre în vigoare. Fanii au înțeles mesajul și la pauza meciurilor ies în număr mare în fața sălii pentru a fuma.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.