JSport.ro

DSC_0582CSU Sibiu a obținut a doua victorie consecutivă pe teren propriu și totodată prima din cele 6 dispute cu BC Bureș în acest sezon. Jucătorii lui Dan Fleșeriu s-au impus categoric, la o diferență de zece puncte, după ce ”galben-albaștrii” s-au distanțat și la 19 puncte pe tabelă, 70-51.

Sibienii s-au întrecut din nou la aruncări din afara semicercurlui, mai ales în sfertul trei: 13 ”treițe” transformate de Gilbert (5), Tincu (4), Mijajlovic (2), Cioacătă și Lalovic (câte una).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Declarațiile celor doi antrenori:

DSC_0575Audrius Prakuraitis: ”Am marcat doar 9 aruncări din 31 de la 3 puncte”

A fost un meci frumos. Am avut deja 6 meciuri cu Sibiul și iată că astăzi ei au câștigat. Pentru noi a fost un meci dificil pentru că avem mulți jucători accidentați în echipă și, chiar și așa, unii dintre ei au jucat. În plus, nu am avut o zi bună nici la aruncări și nici în apărare. Uneori facem apărare bună, uneori nu. În plus, astăzi nici nu am marcat. Am marcat doar 9 aruncări din 31 de la trei puncte, așa că e dificil dacă shoot-erii noștri nu marchează. Pustahvar a jucat bine la Mediaș, acum nu a putut arăta același lucru. Ne lipsește Ivanovic, un jucător important și nu neapărat pentru cât marca, ci pentru inteligența pe care o arăta în teren. Știa să coordoneze jucătorii în apărare sau în atac”, a declarat Audrius Prakuraitis, antrenorul celor de la BC Mureș Tg. Mureș.

DSC_0669Dan Fleșeriu: ”Avem nevoie de Calotă mai mult decât, poate, crede el”

”Pentru noi a fost un meci extrem de greu, în care am jucat practic cu 6 jucători. Băieții au depus un efort foarte mare, iar lucrul acesta s-a văzut pe final, că ne cam târam pe teren. A trebuit să schimbăm apărarea ca să putem să închidem aruncările lor de trei puncte, cu care ar fi putut reveni în joc. În sfârșit am reușit o victorie cu Tg. Mureș și a mai rămas o singură echipă pe care nu am reușit să o învingem sezonul acesta, ceea ce e un lucru pozitiv, cel puțin pentru mine. Am început jocul extrem de încet, parcă fără energie, deși antrenamentele de săptămâna aceasta au fost foarte bune. Am început cu câteva lucruri noi în atac, pentru a putea combate apărarea celor de la Tg. Mureș. Cam toate echipele încearcă să ne oprească jocul de tranziție, jocul rapid, iar cei care reușesc, ne și înving. Harrison a jucat astăzi puțin pentru că nu este complet refăcut și nu vreau să mă risc înaintea PlayOff-ului. A jucat și pentru că Will Paul nu a fost chiar în joc, așa cum aș fi vrut eu, și s-a văzut asta și prin faulturile pe care le-a comis, dar și prin nesiguranța din atac. Chiar și așa am reușit să ne regrupăm, avem 5 marcatori cu peste 10 puncte, ceea ce este bine. Mă bucur că Tincu reușește să stea în teren și să facă un joc bun și sper că va deveni și mai sigur pe minge atunci când este atacat. Calotă este încă puțin accidentat. Sper să își revină și să ne ajute în continuare, pentru că avem nevoie de jocul lui mai mult decât crede, poate, și el. Mă bucur că am reușit să câștigăm a doua oară acasă, chiar și fără aportul lui, și mă gândesc cu entuziasm cum ar fi dacă ar juca și el, așa cum a jucat la un moment dat. Dar asta depinde mai mult de el decât de mine sau de colegii lui”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.

Pentru CSU Sibiu au marcat: Hardy 23p, Gilbert 20p, Lalovic și Mijajlovic câte 13p, Tincu 12P, Cioacătă 3p, Harrison 2P.

Deplasare la Cluj

Astăzi, CSU Sibiu va juca la Cluj cu Universitatea începând cu ora 19.00. Meciul va fi găzduit de sala Polivalentă și nu va fi transmis la TV.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.