JSport.ro

CSU Sibiu s-a calificat în această seară în semifinalele play-off-ului Ligii Naționale de Baschet după ce a învins BC Mureș cu scorul de 82-68, la capătul unui sfert patru de senzație. Sibienii au reușit această performanță ultima dată în sezonul 2008-2009 când au fost la un pas de a elimina Asesoft Ploiești și a accede în finală. CSU va întâlni acum Steaua pentru un loc în ultimul act iar primele două jocuri se vor disputa la Sibiu.

Peste 2500 de suporteri au umplut până la refuz sala Transilvania din Sibiu la meciul decisiv cu Mureșul pentru a lua parte la un moment istoric. CSU s-a calificat din nou în semifinalele Ligii Naționale iar atmosferă creată de fani a atins noi cote, chiar și pentru Sibiu. O tribună întreagă a cântat neîncetat în picioare iar cealaltă n-a ezitat niciun moment să se ridice ori de câte ori galeria o cerea. Din spatele coșurilor, cele două tribune mobile au vibrat aproape la propriu panourile mureșenilor punând un plus de presiune pe adversara ”galben-albaștrilor”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe teren meciul a fost echilibrat 3 din cele 4 sferturi. Ultimul și cel mai important a fost adjudecat categoric (18-10) de trupa lui Dan Fleșeriu care a dat recital la 3 puncte dar și pe faza de apărare. 19-23, 23-14, 22-21, 18-10, total 82-68 și CSU Sibiu merge mai departe unde va întâlni Steaua.

Marcatori CSU Sibiu: Igor Mijajlovic (23 pts.), Marcel Davis (17 pts.), Christopher Cooper (15 pts.), Bogdan Popescu (12 pts.), Kevin Hardy (10 pts.), Boris Lalovic (3 pts.) şi Radu Paliciuc (2 pts.)

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.