JSport.ro

Clubul CSU Sibiu a organizat ieri, în Promenada Mall, un eveniment de prezentare a trofeului Cupei României și a tricourilor oficiale pentru All Star Game.

Suporterii au avut posibilitatea de a urmări live momentul găzduit de mall-ul sibian.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Trofeul va rămâne expus, timp de o săptămână, în fața magazinului ANDU din incinta Shopping City Sibiu, iar fanii baschetului sunt invitați să se fotografiezee cu trofeul și să posteze fotografia pe pagina de Facebook a evenimentului, într-un comentariu.

Cinci dintre fotografiile care vor primii cele mai multe  Like-uri, până pe data de 11 februarie 2017, vor fi premiate, autorii lor urmând să câștige câte un bilet de intrare gratuit la finala turneului Superbet Final Eight Cupa României 2017 .

Câștigătorii vor fi anunțați în data de 12 februarie 2017, pe pagina evenimentului și li se va solicita să ne transmită datele de contact într-un mesaj privat.

Fan-shop în zilele competiției, fondurile merg pentru construirea de terenuri de baschet în Sibiu

Unul dintre partenerii clubului va realiza în colaborare cu acesta materiale promoționale cu însemnele evenimentelor găzduite de sala Transilvania. Va fi amenajat astfel un fan-shop mobil de unde suporterii își vor putea achiziționa eșarfe, fulare dar și maiouri de joc originale. Prețurile vor oscila între 15 lei și 140 de lei în cazul maiourilor de joc.

Interesant este că toate fondurile strânse din vânzarea materialelor vor fi direcționate spre construirea sau amenajarea unor terenul de baschet pentru publicul larg în Sibiu. Cu fonduri vor contribui și parteneri ai CSU Sibiu.

Final Eight Cupa României și All Star Game 2017 se desfășoară la Sibiu, între 14 și 18 februarie 2017. În turneul final al Cupei României s-au calificat: CSU Sibiu, Steaua CSM București, CSM CSU Oradea, U. Cluj-Napoca, BC Mureș Tg. Mureș, BC SCM Timișoara, Phoenix Galați și SCM U Craiova.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.