JSport.ro

dsc_0438CSU Sibiu a câștigat azi prima partidă din dubla manșă cu Dinamo în primul tur al Cupei României. Sibienii s-au impus la o diferență de 18 puncte într-un meci dominat total de formația pregătită de Dan Fleșeriu.

Singurul sfert echilibrat al jocului a fost primul, încheiat la egalitate, 22-22. CSU s-a distanța apoi treptat pe tabelă câștigând sferturile doi și trei cu 25-12 și 26-18. 24 de puncte a fost diferența cea mai mare înregistrată pe tabelă la scorul de 71-47 în min. 27:26. ”Galben-albaștrii” n-au lăsat garda jos până la final și s-au impus la o diferență liniștitoare pentru retur, 94-76.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Marcatori CSU Sibiu: Popescu 19, Davis 18, Hardy 17, Mijajlovic 15, Lalovic 9, Tincu 8, Paliciu 7, Williams 1;

Marcatori Dinamo București: Hadzifezovic 17, Sutalo 15, Tasic 11, Thomasson 10, Orbeanu 8, Stănescu 6, Rosu 5, Vima și Kljajevic câte 2.

dsc_0392Suporterii nemulțumiți de modul în care sala Transilvania este administrată în defavoarea sportului

În ultimul sfert, galeria sibiană a afișat un mesaj pe pânză cu textul ”Cât costă sau cu cine trebuie să votăm pentru ca sportul să fie PRIORITATE în sala Transilvania?”. Întrebarea retorică a fanilor face referire la problemele pe care le întâmpină CSU Sibiu dar nu numai pentru a-și desfășura antrenamentele sau meciurile oficiale în principală sală de sport a orașului. Tot mai des sala este închiriată pentru târguri de haine și încălțăminte ori alte evenimente extra sport iar asta afectează mai ales programul echipei de baschet, care desfășoară cele mai multe antrenamente și meciuri oficiale pe parcursul unui an.

Fanii au scandat ”Vrem o sală doar pentru sport” iar întreg momentul a fost aplaudat în picioare de suporterii de la tribuna opusă.

dsc_0404Dan Fleșeriu: Sper ca diferența să ne fie suficientă. Mai avem mult de lucru

”Speram într-o diferență de 20 de puncte pentru a nu avea probleme în retur. E o echipă periculoasă, circulă destul de bine mingea, pătrunde destul de bine conducătorul, reușescă să marcheze de la trei puncte. Unul dintre jucătorii lor de bază nu a jucat azi fiind accidentat, probabil miercuri va fi în teren. Sper ca diferența asta să ne fie suficientă.

Până la pauză am fost mulțumit de apărare dar după ce am atins diferența maximă la 24 de puncte băieții au lăsat-o moale, din păcate. E și greu să joci la diferența asta și să fi la intensitate maximă, suntem la începutul campionatului. Poate că ar fi trebuit să joc mai mult cu cei de pe bancă ca să-i țin proaspeți pe primii cinci. Mai avem mult, mult de lucru.”

Declarația completă poate fi urmărită mai jos:

Partida retur va avea loc săptămâna viitoare la București.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.