JSport.ro

20Ultimul meci din acest an pentru CSU Sibiu s-a încheiat cu o înfrângere pentru “galben-albaştri” miercuri seara, la Târgu Mureş. Echipa lui Dan Fleşeriu a cedat categoric sfertul trei, 7-28, handicap care n-a mai putut fi recuperat în ultimul sfert în ciuda uşoarei reveniri din final.

CSU a încheiat în avantaj prima jumătate de meci, 40-31, pe care a dominat-o total conducând la un moment dat şi cu 14 puncte. Sfertul trei a fost însă groaznic pentru echipa din Sibiu. Mureşul s-a impus cu 28-7 reuşind o serie incredibilă fără coş primit începută la scorul de 35-43 şi oprită la 49-43. “Vinovat” a fost muntenegreanul Gora Martinic care a marcat 15 puncte în acest sfert fără să rateze vreo aruncare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

50 de fani la Mureş

Echipa sibiană a fost încurajată în sala din Tg. Mureş de aproximativ 50 de suporteri care au făcut deplasarea din Sibiu. Aceştia au cântat tot meciul şi şi-au aplaudat la final favoriţii.

5.137Fleşeriu: “Ne-a lipsit concentrarea”

”A fost ultimul meci din 2015 și a fost greu să îi ținem concentrați pe băieți, având în vedere că urmează această pauză competițională. Am intrat bine în meci, am reușit să dominăm până la pauză, dar nu am reușit să ținem ritmul. În a doua parte a meciului am greșit foarte mult,  iar Târgu Mureș a reușit să marcheze foarte mult din tranziții-ofensive, pe fondul ratărilor nostre. Sunt totuși bucuros de atitudinea jucătorilor noștri din ultimul sfert, în ultimele minute, când meciul era aproape gata, dar ei nu s-au lăsat nici în ultimele două minute, arătând că noi nu renunțăm niciodată”, a spus Dan Fleșeriu.

Marcatori CSU Sibiu: Mijajlovic17p, Gilbert 15p, Harrison15p, Calotă 12p, Hardy 11p, Lalovic 6p și Paul 2p.

Următorul meci al echipei sibiene va fi în data de 12 ianuarie 2016, în deplasare, la Steaua CSM Bucureşti.

Foto: Toth Csaba

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.