JSport.ro

CSU Sibiu a pierdut aseară meciul 1 al Finalei Ligii Naționale de Baschet Masculin în fața Oradiei, scor 87-89. Elevii lui Fleșeriu au dat impresia că vor controla partida dar au avut un sfert trei groaznic decisiv pentru finalul de meci. 

După 20 de ani de așteptare, Sibiul joacă din nou cu trofeul pe masă. Aproape 3000 de fani au umplut până la refuz sala Transilvania, fanii au fost la înălțime, campionii din 1999 au pășit pe parchet în aplauzele tuturor, totul a avut un aer aparte. Până și meciul propriu zis părea să fie sub controlul gazdelor după primele două sferturi câștigate de CSU cu 22-18 și 21-17.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Situația în teren s-a schimbat după numai 4 minute de la reluare. Sibienii au marcat doar 3 puncte iar orădenii 15 (!!!). Din acest moment, CSU nu s-a mai aflat la conducere și Oradea a încheiat sfertul trei în avantaj de 8 puncte, 65-57. În ultimul sfert, bihorenii au reușit să-i mențină pe sibienii constant la o diferență de +/-10 puncte însă finalul a fost la un pas de a fi răsturnat. Orgoliul vulturilor a răbufnit prin două ”treițe” consecutive și de la 81-87 în min. 39:39 a devenit 87-88 cu 5 secunde înainte de final. Richard a jucat perfect ”liberele” echipei sale, marcând-o pe prima și ratând-o intenționat pe a doua și meciul 1 s-a încheiat 87-89. Oradea conduce cu 1-0 la general.

Miercuri va fi meciul 2, tot în sala Transilvania, de la ora 19:00. Toate biletele au fost epuizate cu mult înaintea partidei.

Coregrafie dedicată celei mai mari reviste din lume

La începutul meciului, în tribuna galeriei s-a desfășurat o coregrafie ce reprezenta revista CSU Fans, cea mai longevivă revistă de profil din România și cea mai mare din lume, la propriu. Revista CSU FANS a intrat în Cartea Recordurilor după ce membri Asociației Al 6-lea jucător au realizat o serie întreagă a numărul aniversar 200 la dimensiuni speciale.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.