JSport.ro

1CSU Sibiu a pierdut şi a doua partidă din cadrul fazei a II-a a campionatului. De data aceasta “galben-albaştrii” au cedat inexplicabil după ce au condus cea mai mare parte din joc chiar şi la 9 puncte diferenţă.

CSU Sibiu a pierdut, scor 72-66, a doua partidă din grupa A valorică, ieri seară în deplasare la Tg. Mureş. Echipa de pe Cibin a marcat în ultimul sfert doar 6 puncte şi a primit 21. Chiar şi aşa, CSU a fost la conducere pe tabelă până în minutul 39:32, practic cu mai puţin de 30 de secunde de final.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După un prim sfert strâns, încheiat cu avantaj pentru mureşeni, 24-21, au urmat alte două sferturi foarte bune ale elevilor lui Dan Fleşeriu pe care trupa sibiană le-a câştigat cu 18-11 şi 21-16.

Ceea ce s-a întâmplat în sfertul 4 se întâlneşte rar în baschet dar tot mai des în jocul echipei sibiene. Ultimele 10 minute au început de la scorul 60-51 pentru CSU Sibiu dar timp de 8 minute şi 6 secunde baschetbaliştii sibieni au reuşit contraperformanţa de a nu marca niciun punct. Au primit în schimb 11 iar avantajul a revenint gazdelor, 62-60. Sibienii sparg gheaţa prin Calotă care înscrie printr-o “treiţă” dar Polyak a răspuns prin acelaşi procedeu la faza următoare.

Până la finalul meciului CSU a mai dat o singură replică, tot de 3 puncte, prin Lalovic în timp ce Mureşul a mai adăugat 7 puncte pe tabelă şi şi-a adjudecat a 5-a victorie în faţa lui CSU în acest sezon.

Pentru CSU Sibiu au marcat: Lalovic 14p, Mijajlovic 12p, Paul 10p, Hardy și Tincu câte 7p, Calotă 6p, Harrison și Gilbert câte 5p.

Rezumat VIDEO aici.

Galerie foto Csaba Toth pe site-ul bcmures.com

Fleşeriu: “Am intrat în blocaj mental”

”Am reușit trei sferturi bune, în această seară, împotriva unei echipe care a declarat mereu că își dorește să joace finala. În sfertul patru jucătorii au intrat într-un blocaj mental și nu au mai reușit să atace zona. Deși am folosit toate time-out-urile pe care le aveam la dispoziție, eu nu am reușit să găsesc soluția optimă pentru a le desface blocajul psihologic. Mureșul a făcut același timp de zonă, și în prima parte a meciului, și am găsit soluții, dar în ultimul sfert nu am mai fost lucizi. Mă bucur însă că am făcut trei sferturi bune, la fel ca și în meciul cu Oradea, dar și o apărare bună, nepermițând celeilalte echipe să marcheze cu mult peste 70 de puncte. Aceasta înseamnă că am făcut niște pași importanți iar răsplata va veni o dată cu viitoarele victorii. Vreau să felicit echipa din Târgu Mureș pentru victorie și pentru că a reușit un sfert patru foarte bun”, a declarat Dan Fleșeriu.

Urmează Cluj. Biletele se pun în vânzare de astăzi

CSU va juca următorul meci pe teren propriu, duminică, 6 martie, de la ora 19.45, cu Universitatea Cluj-Napoca. Biletele pentru partida de pe teren propriu se vor pune în vânzare la sediul CSU Sibiu, str. Rennes nr.2, începând de marți 1 martie 2016 și pot fi procurate între orele 9:00- 15:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.