JSport.ro

Baschetbaliștii sibieni au învins Steaua CSM București în partida din această seară, desfășurată pe teren propriu. Susținută frenetic de o sală arhiplină, CSU Sibiu s-a impus la 21 de puncte (76-55) și trece pe locul al doilea în clasament.

”Galben-albaștrii” au intrat pe teren extrem de motivați să obțină victoria în meciul cu cei de la Steaua. Au condus încă de la început și nu au dat nicio șansă oaspeților să revină. Primul sfert avea să îi regăsească pe sibieni cu un avans de 11 puncte, iar până la pauză  baschetbaliștii sibieni își măreau avantajul, scor 47-30. CSU Sibiu a revenit de la vestiare cu aceeași dorință de a câștiga și nu au cedat niciun moment lupta pentru victorie. Deși sfertul trei a fost adjudecat de Steaua, avantajul echipei noastre nu a putut fi recuperat. Galben albaștrii au luptat până în ultima secundă și și-au adjudecat categoric victoria, scor 76-55 (27 – 16, 20 – 14, 11 – 13, 18 – 12).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fleșeriu: ”Am reușit să îi ținem cu puține puncte și asta mă mulțumește”

”Am jucat cu determinare astăzi. Știam că trebuie să dăm totul pentru a rămâne în cărți pentru locul 2 sau 3 și băieții au reușit să facă, așa cum nimeni nu se aștepta poate, în afara noastră, a întregii noastre echipe, în 7 oameni, o apărare extraordinar de agresivă. Am reușit să îi ținem cu puține puncte și asta mă mulțumește, chiar dacă în atac nu am avut așa multe opțiuni, mai ales în repriza a doua. Nu pot decât să îi felicit și să îmi doresc să o ținem tot așa deși va fi extrem de greu. Eram oricum în cărți pentru locul 2 sau 3 și în cazul unei înfrângeri pentru că Steaua se ducea la o singură victorie peste noi. Putem, încă, să coborâm pe locul 4, mai jos de atât nu se poate, ceea ce cred că este un lucru bun, să avem avantajul terenului propriu, cel puțin în primul tur de Play-Off. Nu ne gândim decât la următorul meci, cel cu Pitești”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.

Pentru CSU Sibiu au marcat: Bogdan Popescu 16p, Boris Lalovic 14p, Igor Mijajlovic 13p, Kevin Hardy 13p, Chris Cooper 10p, Marcel Davis 10p.

În următoarea etapă CSU Sibiu se deplasează la Pitești, acolo unde va juca miercuri, 29 martie, de la ora 19:00, iar duminică, 2 aprilie, primește vizita celor de la U. Cluj Napoca, de la orele 18:00. Biletele pentru acest meci se vor pune în vânzare de luni, 27 martie 2017, la sediul Clubului, strada Rennes, nr.2, și online pe www.csusibiu.ro.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.