JSport.ro

DSC_0716Cei peste 1500 de suporteri prezenţi sâmbătă în sala Transilvania la derby-ul etapei dintre CSU Sibiu şi SCM U Craiova au creat o atmosferă incendiară ajutând în mod determinant echipa gazdă să câştige. Galeria sibiană a cântat neîntrerupt până la final iar în dese rânduri a fost completată de fanii din tribuna opusă. 7 craioveni au făcut deplasarea la Sibiu.

Dan Fleşeriu: “Fără public nu puteam câştiga, le simţim lipsa atunci când nu-i avem lângă noi”

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Antrenorul formaţiei sibiene a catalogat drept crucial suportul fanilor din timpul jocului: “Fără public n-am fi putut să câştigăm. Ne lipseşte în deplasare atmosfera de acasă deşi şi în deplasare avem spectatori, chiar şi la Galaţi au venit, nu ne venea să credem. Pe drum la întoarcere Kevin (Calotă) a venit la mine şi-mi spune: <<Nici nu puteam să pierdem, n-aveam voie, eram de toată ruşinea cu oamenii ăia venind 8-9 ore după noi.>> Sper să vină din ce în ce mai multă lume şi să fie sala cu adevărat ca pe vremuri iar noi să jucăm şi mai spectaculos pentru ei.”

DSC_0694Suporterii vs. Burlacu, un nou episod

Fanii CSU au avut şi deja obişnuitul “clinci” cu Cătălin Burlacu, unul dintre jucătorii cei mai puţin apreciaţi în sala Transilvania încă de pe vremea când evolua la CSU Ploieşti. Cu 2 minute înainte de a fi eliminat Burlacu a avut un mic incident cu Popa Calotă, lovindu-l în cădere pe jucătorul sibian. Huiduielile care l-au urmărit apoi la fiecare atingere a mingii şi-au atins apogeul în momentul eliminării din joc, urmare a cumulării a cinci greşeli personale. Burlacu nu s-a lăsat convins uşor să părăsească parchetul fapt ce i-a atras un cor de apostrofări nu tocmai ortodoxe din partea fanilor.

Campania anti-fumat începe să de-a roade

123ePrimul meci în sala Transilvania de la derularea campaniei “Sport fără fumuri” prin care suporterii au fost rugaţi să nu mai fumeze în pauza jocurilor pe holurile sălii, afectând astfel şi jucătorii după ce fumul intră în sală, a început să dea roade. Cei mai mulţi dintre fani au respectat decizia conducerii şi îndemnul jucătorilor.

7 olteni au încurajat Universitatea din tribune

7 suporteri ai “alb-albaştrilor” au făcut deplasarea la Sibiu pentru a fi alături de echipa din Bănie. Craiovenii au cântat rar şi scurt dar puternic în puţinele momente în care era linişte în sală.

DSC_0732DSC_0733DSC_0642

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.