JSport.ro

Dorul meciurilor de baschet pentru fanii sibieni a fost domolit sâmbătă cu primul meci în sala Transilvania disputat de elevii lui Fleșeriu. 2000 de suporteri au ”îngălbenit” tribunele ca de obicei, au cântat ca la un derby decisiv, au aclamat în picioare show-ul lui Kevin Hardy, iar la final au savurat victoria lui CSU. 

Sibienii au avut un start bun de partidă și au reușit să își țină adversarii departe pe tabelă. În sfertul al doilea însă, Piteștiul s-a apropiat amenințător. Echipele au intrat la vestiare la scorul de 44-42 iar lupta se anunța una extrem de intensă. În sfertul al treilea însă, datorită unei apărări extrem de bune făcute de CSU Sibiu, oaspeții reușeau să pună doar 11 puncte pe tabelă, iar ultima secvență a partidei avea să înceapă la scorul de 70-53. În ultimul sfert baschetbaliștii sibieni au continuat în același stil, reușind să se distanțeze de adversari. În ultimele trei minute, cel mai tânăr sportiv al echipei noastre, Cristian Cerbu (15 ani), a fost introdus pe parchet și s-a achitat promițător de sarcinile sale.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dan Fleșeriu: ”Am arătat că fața noastră nu este cea din meciul cu Dinamo”

”Am jucat o apărare bună, cel putin în repriza a doua. Atunci când intră Mirel se simte. Îi felicit pe băieți că au reușit să arate că fața noastră nu este cea de la Dinamo, ci putem mai bine de atât și sper să putem în continuare. Cristian Cerbu a intrat pentru că a fost și ziua lui, iar dacă va fi băiat serios, o să câștige. Dar trebuie să scoatem în evidență echipa, jucătorii care au jucat multe minute, cei care s-au achitat de sarcini foarte bine și care au reușit, în primul rând, datorită unei apărări foarte bune să jucăm bine. Piteștiul este o echipă extraordinar de valoroasă cu shooteri senzaționali”, a declarat Dan Fleșeriu, înaintea partidei de mâine.

Monyea Pratt a avut o evoluție bună, terminând în triple duble, cu 10 puncte, 10 recuperări, 11 assist. Kevin Hardy a fost cel mai bun marcator, cu 25 de puncte, urmat de Randal Falker 16p, Isaiah Philmore 14p, Chris Cooper 12p,  Lucas Tohătan 5p, Aurelian Gavriloia 5p, Wilhelm Brosser 5p, Mirel Dragoste 3p.

În etapa următoare, CSU Sibiu joacă în deplasare la SCM U Craiova, sâmbătă, 20 octombrie 2018, ora 19:00, urmând să revină pe teren propriu pentru partida cu SCM Timișoara, în 24 octombrie 2018.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.