JSport.ro

CSU Sibiu a câștigat în această seară derby-ul Ardealului la o diferență de 11 puncte și a egalat Clujul în clasament, ambele cu 12 puncte în 7 etape. Sibienii n-au pierdut niciun sfert, câștigând două și remizând în celelalte: 19-9, 22-22, 22-21, 22-22. 

2000 de spectatori au umplut sala Transilvania pentru a-și purta echipa spre victorie. Fanii au cântat non-stop iar startul excelent de meci a dat aripi galeriei. Doar primul coș al partidei a însemnat avantaj pentru U, 0-2, apoi jucătorii lui Fleșeriu au preluat întâietatea după un rund de 6-0. 11-4 indica tabela în min. 4 iar după alte patru minute avantajul se mărea la 8 puncte, 14-6. 19-9 a fost scorul primului sfert iar până la pauza mare diferența s-a păstrat, 41-31.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CSU a avut un debut excelent și în partea a doua a meciului și tabela indica o diferență de aproape 20 de puncte în mai multe momente ale sfertului 3: 48-31, 51-33. Clujenii au încercat revenirea, 71-66 dar finalul a fost liniștit, 77-67, 79-69, 81-72 și CSU Sibiu s-a impus în final cu 85-74, rezultat prin care trece pe prima poziție.

Fleșeriu: ”Mulțumit de energia pe care am arătat-o”

Dan Fleșeriu era fericit la final pentru victorie dar supărat pe problemele cu sala: ”Mulțumit de victorie, de energia pe care am arătat-o dar nu trebuie să sărim calul, nu suntem nici măcar aproape de ceea ce putem să jucăm și asta din cauza problemelor pe care, știți bine, le avem cu sala, evident. Dacă ne-am putea antrena mai mult, am putea să jucăm. Nu există performanță fără antrenamente și o să spun asta, chiar dacă risc să devin plictisitor, până când înțeleg cei care pot face ceva pentru lucrul acesta”. Întreaga declarație a antrenorului sibian aici:

Marcatori CSU: Pratt 20p, Philmore 17p, Hardy 16p, Tumulius 16p, Falker 8p, Dragoste 5p, Brosser 2p, Cooper 1p.

Pentru CSU urmează tot un meci pe teren propriu cu ultima clasată, Dinamo Știința București. Partida va fi peste 3 săptămâni, marți, 4 decembrie, de la ora 18:00, în sala Transilvania.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.