JSport.ro

IMG_9959Victorie importantă obținută de CSU Sibiu în disputa cu Phoenix Galați. Gruparea sibiană s-a impus în overtime 85-80 (pe sferturi, 17-18, 21-19, 15-18, 20-18 și 12-7, într-o atmosferă spectaculoasă creată de suporterii echipei gazdă.

Într-o sală arhiplină, CSU Sibiu a obținut un nou succes, însă așa cum ne-a obișnuit și această victorie a fost una cu emoții, deoarece la capătul celor patru sferturi scorul a fost egal, 73-73.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Primele două sferturi au fost echilibrate, după care gazdele au avut momente bune în sferturile trei și patru, însă formația lui Fleșeriu nu a reușit niciodată să se distanțeze la mai mult de cinci puncte pe tabelă, iar în anumite momente gruparea gazdă a fost la un pas să cedeze partida, însă purtată de galeria „galben-albastră” CSU Sibiu s-a impus.

Pentru CSU Sibiu au marcat:  O. Popa Calotă 23,  I. Mihajlovic 18, K. Hardy 16, W. Paul 13, B. Lalovic 6, M. Harrison 6, G. Păun 2, L. Gilbert 1.

Fleșeriu a câștigat un nou duel cu Florin Nini

Adversari obișnuiți în Liga Națională de Baschet Feminin, Dan Fleșeriu și Florin Nini au avut parte de un meci aparte. În sfertul trei câteva decizii ale arbitrilor l-au scos din minți pe antrenorul gălățenilor, iar la fiecare fază care-l nemulțumea pe tehnicianul vizitatorilor Nini privea spre Fleșeriu.

Așa cum ne-a obișnuit Fleșeriu l-a învins din nou pe Florin Nini, însă cei doi tehnicieni au avut adevărate surprize de oferit din punct de vedere tactic.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.