JSport.ro

CSU Sibiu a încheiat excelent anul 2018 cu o victorie categorică în fața propriilor suporteri. Baschetbaliștii sibieni au făcut spectacol și au învins campioana CSM Oradea cu 97-81 și intră în 2019 din poziția de lider al Ligii Naționale de baschet masculin.

Oradea a început cu un run de 8-0 și a mai condus pe tabelă doar cu 16-15. Împinși de la spate de o sală arhiplină baschetbaliștii Sibiului s-au instalat total la conducere și sfertul 1 s-a încheiat 25-16. Jocul bun al gazdelor a continuat să adune puncta și în setul 2 (32-18) dar până la pauza mare orădenii au mai redus din diferență după mai multe puncte marcate consecutiv în ultimul minut (42-38).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În partea secundă, pe parchet a rămas o singură echipă. Sibienii au câștigat sferturile 3 și 4 cu 28-19 și 27-24 pentru un final de meci liniștit în aplauzele frenetice ale spectatorilor.

Marcatori CSU: Philmore 31p, Hardy 17p, Falker 15p, Gavriloaia 11p, Cooper 11p, Pratt 8p, Tohatan 3p, Dragoste 1p.

Fleșeriu: ”Mi-am învățat lecția din sezonul trecut, vreau să fim în formă maximă în play-off

Antrenorul Sibiului, Dan Fleșeriu, a spus la finalul meciului că anul 2018 a fost o lecție: ”A fost un an calendaristic destul de bun din punct de vedere al meciurilor de acasă. Avem doar două înfrângeri aici în 2018. Mă bucur pentru efortul jucătorilor mei, îi felicit și sper să jucăm din ce în ce mai bine. Eu mi-am învățat lecția din sezonul trecut și nu o să mai fug atât de mult după locul 1, cât să fim în formă maximă în play-off!”

În pauza mare a meciului, clubul sibian a premiat cu ajutorul sponsorilor cele 3 grupe de juniori, lotul de 3×3 și echipa de voluntari pe parchetul sălii Transilvania, în aplauzele spectatorilor.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.