JSport.ro

Toate biletele pentru cele două meciuri cu Steaua pe care CSU Sibiu le va disputa luni și miercuri săptămâna viitoare în semifinalele play-off-ului s-au epuizat astăzi în prima zi de vânzare. De fapt în doar câteva ore pentru că la ora 09.00 când s-a deschis sediul clubului în curtea cantinei studențești se aflau deja câteva sute de persoane.

Interesul pentru prima participare a clubului sibian de baschet în semifinalele play-off-ului Ligii Naționale după o pauză de 8 ani este uriaș. După ce în actualul sezon mai multe partide s-au disputat cu casa închisă excepție nu puteai face tocmai jocurile cu Steaua programate în 1 și 3 mai. Oficialii clubului au luat decizia ca la aceste meciuri o persoană să poată cumpăra maxim 5 bilete spre deosebire de jocurile precendente când se puteau cumpăra un număr nelimitat de tichete.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Subiectul a fost îndelung dezbătut astăzi și pe grupul de facebook al fanilor acolo unde cei mai mulți au făcut glume pe seama situației. Se postau filmulețe, poze dar cei mai liniștiți erau fanii care au avut inspirația să-și achiziționeze un abonament la începutul sezonului. Unii suporteri au stat la coadă chiar și 4-5 ore dar satisfacția de a fi cumpărat bilet a întrecut nemulțumirea față de timpul pierdut la coadă.

Primele două partide dintre CSU Sibiu și Steaua se vor juca luni, 1 mai, și miercuri, 3 mai, de la orele 20.00, respectiv 19.00.

sursă foto: facebook grup – CSU Fans

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.