JSport.ro

DSC_3228Fetele de la CSȘ Sibiu au făcut primul pas spre calificarea la turneul final după ce au învins aseară Bega Timișoara în primul joc din cele 3 pe care sibiencele le dispută în sala CSȘ. Elevele lui Luci Negru mai au nevoie de o victorie pentru a-și asigura calificarea.

În fața a aproximativ 150 de spectatori, CSȘ Sibiu a arătat ieri un joc ambițios prin care a controlat partida cu Bega de la un capăt la celălalt. În ciuda unei prime reprize încheiate cu un avantaj minin, fetele de la CSȘ s-au dezlănțuit în sfertul trei pe care l-au cîștigat cu 19-5. Mai mult, în primele minute n-au dat nicio șansă timișorencelor care n-au reușit să marcheze mai bine de 5 minute.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sfertul patru a fost cedat oaspetelor cu 12-8 dar diferența finală, 20 de puncte, a fost suficient de liniștitoare pentru a risipi orice emoție.

Azi, cu Alba Iulia

În cel de-al doilea meci al turneului, CSȘ Sibiu întâlnește azi, de la ora 18.30, LPS Alba Iulia iar o victorie asigură calificarea sibiencelor la turneul final. De la Alba Iulia se anunță însă o susținere numeroasă din partea părinților astfel că CSȘ vă invită în număr mare în sala de lângă teatru pentru a fi alături de reprezentantele orașului nostru. Intrarea este liberă. Cu două ore mai devreme, în aceeași locație, se joacă CSȘ-CSM Ploiești – Bega Timișoara.

CSȘ Sibiu: Demirel, Geleriu, Nan, Manuil, Olteanu, Porfire, Sidor, Bischin, Stoica, Nicula, Bichiș, Mandea. Antrenor: L. Negru.

Bega Timișoara: Faje, Mocanu, Belea, Calapis, Popa, Bujor, Cojocariu, Pane, Vlaic, Mihăescu. Antrenor: M. Chițu.

În celălalt meci al zilei, CSM-CSȘ Ploiești a învins Alba Iulia cu 62-41.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.