JSport.ro

2În cadrul etapei a IX-a a grupei a II-a de calificare la baschet feminin U16, CSŞ Sibiu a învins la o diferenţă de 30 de puncte formaţia CSŞ Sf. Gheorghe. Sibiencele ocupă locul 3, la două puncte în urma liderului ACS Napoca Baschet Cluj.

CSŞ Sibiu se menţine în topul clasamentului grupei a II-a cu şanse mari pentru calificarea la turneul final. Duminică, în sala de lângă teatru, fetele au realizat un nou joc bun conducând la o diferenţă lejeră pe tabelă încă de la început.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Elevele lui Luci Negru au încheiat prima repriză în forţă, 40-15, şi câştigătoarea era deja stabilită. În sferturile 3 şi 4 motoarele au fost lăsate mai moale astfel că diferenţa pe tabelă a mai crescut cu doar 5 puncte până la final. 15-11 şi 14-13 pentru CSŞ Sibiu au fost rezultatele din sferturile reprizei secunde.

CSŞ Sibiu: Ana Porfire, Demirel Yasenia, Bichis Dariana, Nan Mihaela, Nicula Andra, Gleriu Andra, Stoica Bianca, Nan Bianca, Denisa Bischin, Carmen Petcu, Oana Sidor, Denisa Olteanu, Denisa Mandea, Apostol Georgiana, Aneta Manuil.
Antrenor: Luci Negru.

Atmosferă mai liniştită în tribune după restricţia FRB

Săptămâna trecută, Federaţia Română de Baschet a luat decizia de a interzice spectatorilor să se manifeste zgomotos prin trompete, vuvuzele şi tobe în săli cu o capacitate mai mică de 350 de locuri. Astfel părinţii fetelor care se foloseau de tot arsenalul posibill pentru a încinge atmosfera în sala CSŞ au fost nevoiţi să-şi folosească doar vocile în partida cu Sf. Gheorghe.

10329132_463794690466565_569917374058738382_nPaul, Gilbert şi Cioacătă prezenţi sală

Trei dintre baschetbaliştii lui CSU Sibiu, Will Paul, Gilbert şi Cioacătă, le-au promis fetelor înainte de meci că vor fi alături de ele din tribună. Cei trei şi-au ţinut cuvântul şi au asiatat la joc din sala CSŞ. La final, baschetbaliştii le-au aplaudat în picioare, moment apreciat de fetele de la CSŞ.

Urmează o deplasare la Braşov

În următoarea etapă sibiecele se vor deplasa în judeţul vecin pentru întâlnirea cu CSŞ Braşovia Braşov. Meciul este programat duminică, 27 martie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.