JSport.ro

7CSU Sibiu a pierdut un nou meci în Liga Naţională de Baschet, faza a II-a după aceeaşi reţeta cu care ne-a obişnuit, joc bun în primele trei sferturi şi cădere în ultimul. Chiar dacă tabela a fost în avantajul sibienilor după fiecare din primele trei sferturi, gazdele au întors scorul marcând 30 de puncte în ultimele 10 minute.

SCM U Craiova – CSU Sibiu 84-80 (13-25, 24-16, 17-23, 30-16)

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dan Fleşeriu: “Suntem pe drumul cel bun. Doar experienţa a făcut diferenţa”

”Jucătorii noștri au făcut un meci bun la Craiova și au intrat pe teren, așa cum le-am cerut, cu multă energie și entuziasm. Am făcut cu o apărare extrem de bună, la fel și tranziția ofensivă și am marcat de pe contra atac. Din păcate, în sfertul IV am încetinit în apărare din cauza faulelor, am și ratat la câteva faze, iar adversarii noștri și-a arătat experiența. Au marcat de trei puncte la trei faze consecutive și, deși am cerut time-out, nu am reușit să îi oprim. Ei au continuat. Doar experiența jucătorilor Craiovei a făcut ca la final diferența să fie în favoarea gazdelor. Suntem însă pe drumul cel bun. Și în acest meci am făcut o apărare mult mai bună și mai agresivă ca până acum. Sunt bucuros că jucătorii au fost receptivi la toate indicațiile pe care le-am dat, chiar dacă nu au fost mereu cele mai inspirate. Vreau să fac un apel la suporteri să ne susțină în continuare, chiar dacă avem seria aceasta de înfrângeri. Nu trebuie să uităm niciun moment de unde am plecat la începutul sezonului, atunci când eram favoriți la retrogradare și nicidecum la calificarea în primii șase. Am ajuns aici și sunt mândru că reușim să ne batem de la egal la egal cu cele mai bune echipe din campionat”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.

Marcatori CSU Sibiu: Hardy19, Gilbert 16p, Paul 13p, Mijajlovic și Tincu câte 11p, Calotă 8p, Harrison 2p.

Un nou meci acasă, lunea

CSU Sibiu va juca următorul meci acasă pe teren propriu în compania echipei Steaua CSM Bucureşti. Întâlnirea este programată luni, 14 martie 2016, ora 18.00, în sala Transilvania din Sibiu iar preţul biletelor va fi cel obişnuit, 10 lei, intrare generală.

sursă foto: Pagina de facebook SCM U Craiova

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.