JSport.ro

Team Quaternion, cea mai tare echipă de robotică din țară formată din elevii Colegiului Gheorghe Lazăr din Sibiu și care va reprezenta România în SUA, a vizitat formația CSU Sibiu în sala Transilvania. Clubul ”galben-albastru” a contribuit alături de alții la strângerea sumei de 22 000 de euro necesară participării la competiției de robotică organizată de MIT și NASA în Statele Unite. 

Elevii, însoțiți de profesorul Dorin Bunău, au asistat la antrenamentul oficial de joi seara din Sala Transilvania pentru a-i cunoaște pe elevii lui Dan Fleșeriu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La meciul cu Oradea din această seară, echipa Team Quaternion va fi în sală pentru a fi aplaudată și încurajată de sibieni.

Licitație cu tricouri pentru elevii Colegiului Gheorghe Lazăr

CSU Sibiu a organizat o licitație pentru tricourile jucătorilor semnate cu autografele acestora urmând ca banii strânși să fie oferiți celor de la Team Quaternion pentru concursul din America. Lista celor care au adjudecat tricourile a fost publicată ieri pe pagina de facebook a clubului sibian: tricou Falker – Cerasela Cristina 200 ron; tricou Lucas – Cristian Dan 150, tricou Tamulis – Badea Claudiu 400 ron; tricou Dragoste – Vaduva Andreea 460; tricou Gavriloaia – Maria Pustai 150 ron, tricou Brosser – Alexandru Chiorean 190; tricou Varga – Ovidiu Solomon 100 ron; tricou Cooper – Sycanu Sibiu 300 ron; tricou Gheorghe – Zainea Alexandru 150 ron, tricou Philmore – Pustai Rareș 500 ron.

CSU Sibiu întâlnește azi CSM Oradea de la ora 18:00, în sala Transilvania, în ultimul meci al anului 2018. Deși clubul sibian a anunțat inițial că partida se joacă cu casa închisă după ce biletele s-au epuizat cu 3 zile înaintea datei de disputare a jocului, astăzi, cu o oră înainte de start se vor vinde suplimentar încă 100 de bilete.

foto: facebook – BC CSU Sibiu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.