JSport.ro

DSC_0687O nouă foaie din istoria duelurilor baschetbalistice Sibiu – Mediaș s-a scris sâmbătă pe Târnava. CSU Sibiu a învins Gaz Metan într-una dintre cele mai dezechilibrate partide din ultimii ani la o diferență de 10 puncte însă la finalul sfertului trei ”galben-albaștrii” aveau un avans de 24 de puncte.

La Mediaș, CSU s-a aflat mereu la cârma meciului dând senzația că nu putea pierde niciun moment cele două puncte în ciuda relaxării din final. Băieții lui Fleșeriu au remizat la 21 după primul sfert dar la pauza mare conduceau cu 51-31. Sibiul a continuat să se distanțeze pe tabelă diferenţa maximă ajungând la 28 de puncte (68-40 cu două minute înainte de finalul sferturlui trei), dar a redus ușor motoarele pe finalul meciului și le-a permis gazdelor să-și adjudece sfertul patru cu 30-16. Sibiul s-a impus în final cu 84-74.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Marcatori CSU Sibiu: Calota 17p, Gilbert 16p, Mijajlovic 14p, Hardy și Harisson câte 11 p,  Lalovic și Paul câte 7 p, Tincu 1p.

Marcatori Gaz Metan Mediaș: Grabauskas 22p, Pustahvar 18p, Solopa 13p, Peciukas 8p, Navickas 5p, Nikolic 4p, Tishchenko 2p, Popa 2p.

Dan Fleșeriu: ”Mi-a fost foarte frică de meciul acesta, pentru că Mediașul are o echipă imprevizibilă, cu foarte mulți shooteri și după ce am făcut atâtea meciuri bune, mi-a fost teamă că băieții noștri se vor relaxa. Au început meciul foarte bine, au început să facă și o apărare bună și mă bucur că am avut de unde lăsa în sfertul patru, când am încetinit mult prea tare motoarele. Cheia victoriei în acest meci a fost apărarea din sfertul doi și sfertul trei. Am făcut o apărare foarte bună, foarte agresivă și am reușit să interceptăm multe mingi. Băieții știau, în mare parte, combinațiile celor de la Mediaș, și au făcut o treabă foarte bună”.

CSU Sibiu se întoarce în Palatul Sporturilor Transilvania duminică, 29 noiembrie, ora 19:45, pentru întâlnirea cu Dinamo București, joc ce va fi transmis în direct de Digi Sport. Intratea generală va fi 10 lei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.