JSport.ro

CSU Sibiu a pierdut în această seară la 13 puncte diferență, 64-77, partida retur a primului tur din Fiba Europe Cup, disputată în fața echipei BK Pardubice. Sibienii au pierdut și meciul tur contra cehilor săptămâna trecută la un punct diferență. 70 de suporteri sibieni i-au încurajat pe băieții lui Dan Fleșeriu la Pardubice dar suportul fanilor nu a fost suficient, CSU fiind condusă pe toată durata partidei.

”Galben-albaștrii” au plecat cu gânduri mari spre orașul ceh însă socotelile dinainte nu s-au potrivit cu cele din timpul meciului. Pardubice a pornit cu 5-0 pe tabelă și n-a mai cedat avantajul decât în debut când au fost egalați la 5. Fiecare repriză s-a încheiat în favoarea echipei cehe, 20-15, 42-37, 70-52 și 77-64 au fost scorurile indicate pe tabelă la finalul fiecărui sfert. Cea mai mare diferență de scor s-a înregistrat în sfertul trei, 21 de puncte pentru Pardubice.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CSU Sibiu părăsește astfel competiția europeană după doar un tur, învinsă în dublă manșă de BK Pardubice. Principalii marcatori ai echipei sibiene au fost Capers 22, Prett 10, Paliciuc 10, în timp ce de la gazde s-au remarcat Martin 26, Burnett 22, Walker 11, Kent 9

Declarații după meci, Dan Fleșeriu, antrenor CSU Sibiu:

70 de fani la înălțime în sala lui Pardubice

Atmosfera meciului din această seară a fost dominată copios de vulcanicii suporteri sibieni prezenți în număr mare și în prima deplasare europeană după aproape 10 ani pentru CSU Sibiu. Cei mai mulți au venit din Sibiu cu autocarul sau mașini personale dar n-au lipsit nici sibieni aflați temporar sau stabiliți în Germania, Austria sau Cehia.

surse foto: facebook – CSU Sibiu, CSU Fans Sibiu – facebook

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.