JSport.ro

CSU Sibiu - BC Targu Mures21CSU Sibiu a pierdut 98-99 (pe sferturi, 23-20, 16-31, 19-26 și 40-22), la capătul unui meci în care echipa pregătită de Dan Fleșeriu a avut evoluții oscilante. Gazdele au început bine primul sfert și au încheiat meciul în forță, însă au avut o cădere inexplicabilă în sferturile doi și trei. 

Primul sfert a fost la discreția gazdelor, doar aruncările de trei puncte ale vizitatorilor au făcut ca scorul să fie strâns. Din păcate pentru echipa lui Fleșeriu, sferturile doi și trei au adus dezastrul în tabăra sibiană. Vizitatorii s-au desprins pe tabelă și părea că nimic nu poate întoarce partida, însă pe final, echipa noastră a avut o tresărire de orgoliu și a fost la un pas să întoarcă soarta partidei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CSU Sibiu - BC Targu Mures29Atmosferă incendiară, prestație oscilantă

Atmosferă de vis în sala „Transilvania” din Sibiu, unde suporterii echipei CSU Sibiu și-au încurajat necondiționat echipa și au fost la un pas de a-și conduce favoriții spre primul succes stagional.

Din păcate evoluția gazdelor a fost una oscilantă, trupa lui Fleșeriu a alternat momentele excelente de joc cu cele în care lipsa de concentrare a fost vizibilă, în special la aruncările libere, unde CSU Sibiu, a irosit nu mai puțin de șapte aruncări libere, adică echipa lui Fleșeriu a fost privată de șapte puncte, care ar fi putut decide partida în favoarea grupării din Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.