JSport.ro

Baschetbaliștii sibieni au suferit o înfrângere în a doua partidă din seria de PlayOff cu BC Mureș, scor final 54-75 (16-16, 14-24, 9-17, 15-18), și se pregătesc pentru următoarele două partide din deplasare, deciși să își ia revanșa. Meciurile 3 și 4 se dispută la Târgu Mureș în 20 aprilie, ora 17:30 și 22 aprilie la ora 20:00.

După victoria clară din meciul de miercuri, sibienii au intrat pe teren dornici de victorie. Oaspeții însă au fost extrem de motivați și ei, astfel că primul act al meciului a fost echilibrat. Sfertul al doilea, mureșenii au trecut la conducere asigurându-și un avantaj de 10 puncte, la intrarea la vestiare. CSU Sibiu nu a putut întoarce scorul nici în penultimul sfert, oaspeții reușind să continue jocul bun. În ultimele 10 minute de joc sibienii au încercat să mai reducă din diferență, dar din păcate, nu suficient.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dan Fleșeriu, antrenor CSU Sibiu: ”Atitudinea noastră a fost de zece ori mai slabă decât a lor. Ne-au bătut la absolut orice.”

„Am fost total lipsiți de atitudine astăzi. Nu cred a lipsit dorința de a câștiga. Nu cred că există cineva care nu își dorește să câștige meciurile, mai ales în PlayOff. Atitudinea noastră a fost de zece ori mai slabă decât a lor. Ne-au bătut la absolut orice. Ne-au bătut la recuperări, în primul rând, ceea ce este extrem de grav pentru noi. Ne-au bătut la fazele de unu la unu. Martinic a dat astăzi 50 de puncte: 20 din puncte, 6 recuperări, 7 asisst-uri. Sunt aproape 50 de puncte pentru un singur om și noi nu am avut nicio soluție, deși am schimbat trei – patru oameni să îl țină și tot nu am reușit. De la noi din echipă dacă nu joacă unul sau joacă unul prost, suntem slabi. Dacă joacă doi prost, suntem foarte slabi, iar dacă joacă trei slab, pierdem 20 de puncte. Din păcate, am fost mai mulți foarte slabi, începând cu mine, care nu am găsit nici un fel de soluție la agresivitatea adversarului. Bravo, Târgu Mureș, pentru felul în care a reușit să revină în joc. Așa cum noi i-am dominat agresiv în primul meci, de data aceasta au reușit ei să ne domine. Este foarte greu la 20 de puncte pentru că, în primul rând, noi nu reușeam să facem nimic bun pentru noi, chiar dacă ei greșeau. Au greșit și ei foarte mult, erau obosiți și era normal să și greșească. Pentru noi e o greșeală mare, care ne costă un meci. Este o serie care se poate duce în 5 meciuri, dar trebuie să fim foarte atenți la Târgu Mureș. Toată lumea a fost fără inteligență astăzi. Repet. Am greșit absolut toți, începând cu banca tehnică, cu mine, și până la ultimul jucător care a intrat. Din păcate asta este situația. Așa cum nici ei nu au renunțat, nici noi nu renunțăm, evident, și vom face absolut tot posibilul să jucăm mai bine la Târgu Mureș”, a declarat Dan Fleșeriu, la finalul partidei.”

Pentru CSU Sibiu au marcat: Bogdan Popescu 15p, Kevin Hardy 12p, Christopher Cooper 9p, Igor Mijajlovic 8p, Marcel Davis 4p, Radu Paliciuc 3p, Dragoș Gheorghe 3p.

Meciul 3 se va disputa în data de 20 aprilie, ora 17:30, la Târgu Mureș, iar meciurile 4 și 5 sunt programate să se dispute în 22 aprilie, ora 20:00 (Tg. Mureș), respectiv 25 aprilie (Sibiu).

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.