JSport.ro

DSC_0054Victorie fantastică obţinută duminică seară de elevii lui Dan Fleşeriu în sala Transilvania într-o atmosferă vulcanică. Sibienii au condus pe tabelă aproape întreaga partidă (exceptând câteva minute la început) iar cea mai mare diferenţă s-a înregistrat la scorul de 42-28, 14 puncte.

Băieţii lui Dan Fleșeriu au avut un start de meci bun, într-o sală care s-a dovedit neîncăpătoare, duminică seara. Suporterii veniți în număr mare să îi susțină pe galben-albaștri și-au susținut entuziaști favoriții, și au transmis multă energie jucătorilor CSU Atlassib Sibiu. Echipa sibiană a reușit să se desprindă de oaspeți și să conducă în prima jumătate a întâlnirii, chiar și cu 14 puncte. După pauză însă, Dinamo a reușit să marcheze și să mocșoreze din diferență. CSU Atlassib Sibiu, însă nu le-a oferit oaspeților șansa de a conduce și și-a adjudecat o nouă victorie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La finalul partidei, cei doi antrenori principali au declarat:

”Știam că va fi un meci foarte greu pentru că am jucat îmotriva unei echipe, poate prima dată, după Steaua, împotriva unei echipe foarte bine sudate. Antrenorul de la Dinamo și-a adus cu el jucătorii cu care a jucat în alte campionate, mai mulți ani de zile și se vede că joacă foarte bine împreună. Asta ne-a pus probleme destul de mari. Sunt puțin dezamăgit de sfertul patru. După Mediaș, este al doilea meci în care pierdem sfertul patru, lucru care ni se întâmplă mai rar sau niciodată până la meciurile acestea două și va trebui să facem ceva în sensul acesta. Sunt bucuros pentru victorie pentru că este importantă în perspectiva clasamentului.” a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.

Fleșeriu a anunțat despărțirea de Marek Klassen:

”În ceea ce îl privește pe Marek Klassen, acesta a făcut vineri ultimul antrenament alături de echipa noastră. A plecat de la echipă, nu ne puteam permite financiar să ținem 7 jucători și din acest motiv a trebuit să renunț la el. Îmi pare foarte rău pentru că mă ajuta extrem de mult la antrenamente. Meciurile acestea sunt rezultatul antrenamentelor pe care le facem. Îi urez mult succes lui Marek, este în Germania, sper să își găsească echipă și să demonstreze că ar fi meritat și la noi să joace”, a mai spus Dan Fleșeriu.

”În primul rând vreau să felicit Sibiul pentru victorie. În această seară au fost mai buni decât noi. Nu am reușit să marcăm și să le oprim jocul. Meciul s-a terminat 86-82, ceea ce înseamnă că am luat decizii greșite. (…) Vestea bună este că am pierdut la doar 4 puncte, pentru că, la momentul actual, după 11 etape, va urma meciul cu Sibiul acasă și va trebui să câștigăm cu diferență de minim 5 puncte, pentru a termina înaintea Sibiului în campionat. Este prea devreme pentru astfel de calcule, dar cred că noi și Sibiul ne vom lupta pentru ultimele locuri din clasamentul primelor 6. Așa că, singura veste bună este că am pierdut la 4 puncte, dacă într-o înfrângere putem vorbi de părți bune. Nu cred că o înfrângere e bună, dar în aceste condiții, în meciul de acasă ne va fi mai ușor”, a declarat Alexandar Todorov, antrenorul CS Dinamo București.

Pentru CSU Sibiu au marcat: Calotă 19p, Gilbert și Mijajlovic câte 15p, Lalovic și Hardy câte 13p, Păun și Harrison câte 4 puncte, iar Paul 3p.

Marcatorii echipei bucureştene au fost: Marinov 20p, Sulovic 18p, Babkauskas 16p, Dahlman 14p, Corpodean 7p, Sutalo 5p, Orbeanu 4p.

Echipa sibiană ocupă în acest moment poziţia de lider cu 1 punct în faţa celorlate echipe, însă 4 formaţii dintre cele fruntaşe au un joc mai puţin disputat.

Meci dificil cu Oradea, tot în “Transilvania”

Ultima etapă a turului programează pentru CSU Sibiu întâlnirea cu CSM Oradea, una dintre cele două echipe din campionat care au doar 2 înfrângeri. Va fi un adevărat derby pe care CSU este obligată să-l câştige pentru a termina turul pe loc fruntaş. Jocul va fi sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 20:00, iar biletul de intrare va costa ca de obicei, 10 lei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.