JSport.ro

944334_468991933280174_75638332600409738_nFetele pregătite de Lucian Negru și-au asigurat, cu 3 etape înainte de final, calificarea la turneul final după ultimele două victorii obținute în grupa II a fazei semifinale la baschet femin U16. După victoria de duminica trecută din deplasare la Brașov, scor 55-32, tinerele baschetbaliste sibience au învins ieri Phoenix Constanța la o diferență de 35 de puncte.

Meciul nu a dat emoții niciun moment suporterilor sibieni prezenți în sala CSȘ de la Teatru, astfel că sibiencele și-au consolidat poziția a III-a în clasament cu 3 etape înainte de încheierea fazei semifinale și nu mai poate pierde poziția a IV-a, ultima care asigură calificarea. Antrenorul Lucian Negru a rulat întreg lotul, mai puțin Bianca Nan, accidentată.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

clasamentÎn faza semifinală CSȘ Sibiu va mai juca cu Napoca Baschet Cluj (10.04.2016, în deplasare), Olimpia București (17.04.2016, în deplasare) și Vendor Odorheiul Secuiesc (24.04.2016, pe teren propriu, în sala CSȘ).

CSŞ Sibiu: Geleriu, Manuil, Bichiş, Sidor, Forfire, Demirel, De. Bischin, Da. Bischin, Stoica, Nicula, Nan, Mandea, Olteanu.

Antrenor: L. Negru

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Aceasta victorie ne asigura locul 4 care duce la barajul de calificare in turneul final.Pentru calificarea directa trebuie sa invingem in minim2 jocuri din ultimele3 care mai sunt de desfasurat si obligatoriu 1 sa fie la Bucuresti unde intalnim Olimpia.Daca nu ,vom fii pe locul4 si impreuna cu locul4 din seria I si cu locurile 1 din seriile B valorice vom sustine un turneu de baraj din care primele 2 echipe se califica la turneul final.
    Va rog frumos corectati numele fetelor si anume:este Porfire in loc de Forfire,apoi avem Denisa Bischin si Dariana Bichis,nu sunt ambele Bischin ,plus ca din lot mai fac parte si Vinti Alexandra,Spinu Sorana,Petcu Carmen,Apostol Georgiana,Nan Mihaela.Dupa cum se vede sunt surorile Nan,nu Bischin….
    Va multumesc !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.