JSport.ro

CSU Sibiu a câștigat aseară împotriva Piteștiului, scor 104-86, și a revenit pe prima poziție pe care o cedase doar temporar. 26-27, 26-24, 29-19, 23-16 a fost scorul sferturilor.

CSU Sibiu a avut o primă repriză grea cu echipa Piteștiului care a marcat 51 de puncte în 20 de minute. Mult mai diferit au arătat sferturile 3 și 4 în care apărarea a funcționat excelent, doar 35 de puncte primite. Sibienii au marcat în schimb 52 de puncte, la fel ca în prima jumătate și au încântat audiența pe final cu execuții spectaculoase.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fleșeriu nemulțumit de apărare

Antrenorul sibian Dan Fleșeriu ar fi dorit mai mult de la elevii săi în compartimentul defensiv: ”Am făcut un meci bun în atac. Am fi vrut să facem un meci mai bun și în apărare. Nu am reușit în prima repriză să îi oprim deloc. Am fost întotdeauna întârziați, dar e bine că băieții au reușit, în repriza a doua, să se automotiveze și să facă o apărare ceva mai bună. E adevărat că am și schimbat ceva la pauză iar acest lucru a dat rezultat. Îi felicit pe băieți și sper să urcăm câte un pas, în fiecare săptămână, de acum încolo, pentru că, probabil, putem juca mai bine de atât”, a declarat Dan Fleșeriu, înaintea meciului de duminică.

Marcatori CSU: Justas Tamulis 28p, Kevin Hardy 27p, Monyea Pratt 15p, Lucas Tohătan 9p, Chris Cooper 9p, Isaiah Philmore 8p, Mirel Dragoste și Randal Falker câte 4p.

Urmează pentru CSU o deplasare lungă la Oradea, vineri, 1 februarie, ora 17:30.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.