JSport.ro

Într-o atmosferă de mare meci, CSU Sibiu a obținut prima victorie în fața Craiovei din necesarul de trei calificării în finală. Sibienii s-au impus la o diferență de 22 de puncte după un sfert trei excelent în care le-au permis oltenilor să marcheze decât 1 punct în primele 6 minute.

Partida a fost echilibrată în prima jumătate, celed două echipe succedându-se pe rând la conducere. Sibiul a câștigat primul sfert cu avantaj minim, 19-18, Craiova pe al doilea cu 25-21 și la pauza mare ”leii din Bănie” aveau avantaj de 3 puncte, 43-40.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

A urmat un sfert incredibil pentru trupa lui Dan Fleșeriu. CSU și-a adjudecat sfertul 3 cu 29-9 iar în primele 6 minute oltenii aveau marcat un singur punct spre deosebire de cele 14 ale sibienilor. Craiova a început bine sfertul 4 cu 6 puncte marcate consecutiv și a diminuat diferența la doar 9 puncte, 69-58. A urmat o nouă replică de forță a ”galben-albaștrilor” cu un ”run” de 12-0 pe parcursul a 7 minute și 20 de secunde, 81-58. S-a încheiat 83-61 și CSU câștigă primul meci al semifinalei cu Craiova. Se califică în finală cel mai bun din 5 jocuri.

Meciul 2 al semifinalei se joacă tot la Sibiu astăzi, de la ora 18:15.

Marcatori CSU: Tamulis 19p, Hardy 18p, Pratt 11p, Falker 9p, Phillmore 9p, Tohătan 5p, Cooper 5p, Gavriloaia 5p, Dragoste 2p.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.