JSport.ro

Sibienii dispută astăzi, pe teren propriu, meciul din etapa a XIX-a, cu BC Mureș Târgu Mureș, partidă cu o miză extrem de importantă pentru echipa noastră. O victorie îi asigură șansele matematice pentru accederea în grupa 1-6, astfel că baschetbaliștii sibieni iau în considerare un singur scenariu, și anume victoria.

Înaintea patidei din această seară, antrenorul CSU Sibiu, Dan Fleșeriu, a declarat:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

“Din punct de vedere mental, suntem într-o formă bună, după victoria de la Pitești. Din păcate, pentru acest meci, nu prea știm cu cine jucăm, pentru că se tot anunță plecări sau veniri la Mureș, sunt într-o situație dificlă, din punct de vedere financiar, din câte am înțeles, și ne-a fost dificil să pregătim suficient de bine meciul. Sper însă ca băieții să înțeleagă că indiferent cine vor fi adversarii, Mureșul are suficienți jucători buni, care pot pune probleme tuturor, și sunt totuși echipa care a câștigat la Cluj și la Oradea, și nu ar trebui să le dăm aceeași șansă și la meciul cu noi de acasă. Sper că vom face a 12-a victorie și vom fi, în sfârșit, matematic, calificați în primele șase”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sbiu.

În tur, echipa noastră a învins Mureșul, scor 74-68. Partida din această seară se joacă începând cu ora 19:00 și nu va fi televizată. Biletele de acces se vor mai comercializa și la caseria Sălii Transilvania, înainte cu o oră de startul meciului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.