JSport.ro
foto: bc-csusibiu.ro

Conducerea CSU Sibiu și Dan Fleșeriu au parafat o nouă înțelegere, astfel că antrenorul sibian rămâne principal pentru următoarele 3 sezoane, cu posibilitate de prelungire.

Cu câteva sâptămâni înaintea finalului de sezon, managementul Clubului nostru și Dan Fleșeriu au decis să continue colaborarea încă cel puțin 3 sezoane. Înțelegerea poate fi prelungită ulterior, cu acordul ambelor părți.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Ne apropiem de finalul actualei stagiuni și, așa cum era firesc, trebuie să creionăm strategia pentru viitorul sezon și pentru participarea în Cupele Europene. Am ales continuitatea și stabilitatea și sunt sigur că am luat o decizie înțeleaptă. În fapt, cred că totul a venit de la sine și nici nu cred că cineva își imagina echipa noastră, din sezonul următor, altfel decât cu Dan pe bancă. Ne bucurăm că a acceptat și sperăm ca împreună să continuăm să scriem istorie în baschetul românesc”, a spus Laurențiu Buduleci, președintele Secției de Baschet a CSU Sibiu.

În perioada următoare, CSU Sibiu va începe discuțiile în ceea ce privește structura echipei pentru sezonul următor.

”Dan Fleșeriu a dovedit la Sibiu că poate să își aducă aportul la ceea ce înseamnă creșterea performanțelor echipei și tocmai de acceea am vrut să parafăm înțelegerea pentru o perioadă mai lungă. Ne bucurăm să continuăm munca alături de el așa că în perioada imediat următoare vom începe discuțiile și cu jucătorii. Rămânem focusați pe acest final de sezon, unul care ne-a adus deja un trofeu, dar ne schițăm și planul pentru perioada următoare” a spus Horațiu Floca, directorul CSU Sibiu.

Dan Fleșeriu este antrenor principal al CSU Sibiu din 2015, atunci când a lăsat baschetul feminin făcând trecerea la masculin.

”Mă bucur enorm de mult că voi continua să antrenez acasă. Mi-am dorit mult timp acest lucru, iar în urmă cu patru ani, când am venit la CSU mi-am promis că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a aduce Sibiului și suporterilor acestei echipe trofee. În 2016 am rostit, pentru prima dată public: Vrem să fim campioni! iar de atunci, zi de zi muncim pentru acest lucru. Munca noastră nu s-a încheiat și, chiar dacă am câștigat deja un trofeu, putem și știm că avem forța necesară pentru mai mult de atât. Publicul sibian merită mai mult. NU CEDĂM!”, a spus Dan Fleșeriu.

Sub conducerea lui Dan Fleșeriu, echipa din liga națională a Clubului nostru a reușit să crească treptat și să încheie ultimele sezoane tot mai sus, în ierarhia Federației Române de Baschet. Rezultatele și eforturile întregii echipe s-au concretizat anul acesta, o dată cu câștigarea Cupei României 2019 de către BC CSU Sibiu, pentru prima dată în istoria Clubului.

Anterior, tehnicianul de 44 de ani, a condus echipe de fete din baschetul românesc, câștigând două titluri de campion național, cu CSM Târgovişte și a cucerit două medalii de argint şi două de bronz cu CSM Satu Mare.

sursă text și foto: comunicat de presă CSU Sibiu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.