JSport.ro

CSU Sibiu poate reveni duminică pe prima poziție pe care a pierdut-o temporar în fața Universității Cluj, victoriasă ieri cu Craiova. O victorie în fața Piteștiului în ”Transilvania”, formație cu 7 victorii și 8 înfrângeri, este absolut necesară și pentru refacerea moralului echipei, afectat după două înfrângeri consecutive. 

Sibienii au doar 4 înfrângeri în acest sezon dar ultimele două au fost consecutive în rundele trecute cu Timișoara și U. Cluj. Antrenorul Dan Fleșeriu speră într-o victorie de moral cu ajutorul publicului:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Va fi un meci extrem de dificil pentru noi, pentru că venim după două înfrângeri, ambele, extrem de dureroase pentru noi. Va fi evident, un moment psihologic în care noi va trebui să ne adunăm și să începem să jucăm din nou ceea ce am fost obișnuiți și ceea ce am obișnuit publicul de la Sibiu. Sunt convins că vom reuși cu ajutorul spectatorilor să depășim momentul greu și evident ne dorim extrem de mult să reușim prima victorie de pe teren propriu, să intrăm din nou în ritmul de meciuri câștigate. Avem mare nevoie, știm că putem pierde poziții importante, în cazul unei înfrâgeri, dar nu ne gândim niciun moment să lăsăm garda jos și vom fi cu toată energia și cu toate armele pe teren șă luptăm până la capăt”, a precizat Dan Fleșeriu.

CSU Sibiu – BC FC Argeș Pitești va fi duminică, 27 ianuarie, de la ora 20:00, în sala Transilvania din Sibiu. Ultimele bilete se vor pune în vânzare la casieria sălii cu o oră înainte de startul jocului.

Pentru ”galbeni-albaștri” urmează apoi o deplasare lungă la Oradea, vineri, 1 februarie, de la ora 17:30, cu CSM.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.