JSport.ro

DSC_4250-14CSU Sibiu primește luni, în Sala Transilvania, vizita echipei campioane, CSM CSU Oradea, în cadrul etapei a treia a Ligii Naționale de Baschet. Meciul, programat să înceapă la orele 19:45, va fi transmis în direct pe Digi Sport.

Înaintea partidei, antrenorul CSU Sibiu, Dan Fleșeriu a declarat:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Oradea este campioană națională și reprezentanta țării noastre în Champions League, pentru prima dată când FIBA organizează această competiție, și pentru mine este o bucurie să putem juca împotriva unei echipe care va juca Champions League. Sunt convins că și băieții noștri vor considera acest meci ca o oportunitate de a arăta că putem juca de la egal la egal cu ei și, dacă vom putea, poate chiar să îi și învingem. Avem mici probleme medicale, dar în mare parte echipa este pregătită de joc și sper să facem cel mai bun joc al nostru din sezonul acesta. Evoluția jucătorilor noștri ține foarte mult de ziua bună sau mai puțin bună pe care o vor avea. Va trebui să marcăm foarte mult de afară, trebuie să ducem atacurile în viteză, trebuie să facem o apărare foarte agresivă, în așa fel încât să le punem probleme. Anul acesta avem o echipă cu care putem să câștigăm absolut orice meci, dar, din păcate, putem să și pierdem orice meci, atunci când nu jucăm sută la sută, cu absolut oricine. Nu e o îndrăzneală prea mare să sperăm să câștigăm indiferent de adversarul care va veni la Sibiu”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.

Biletele se mai pot procura în ziua meciului de la sediul Clubului, str. Rennes, nr. 2, între orele 9:00-15:00, sau, înainte cu o oră de fluierul de start al partidei, direct de la Sala Transilvania.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.