JSport.ro

Baschetbaliștii sibieni joacă astăzi, la Sala Transivania, meciul care va decisiv pentru medaliile de bronz. Partida începe la ora 19:00 și ultimele bilete, în cazul în care vor mai fi disponibile, se vor vinde la caseria sălii.

După ce în prima partidă și-au atribuit victoria, pe teren propriu, dar au pierdut în deplasare la Oradea, galben-albaștri speră să încheie tot cu o victorie în fața propriilor suporteri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Urmează un meci cât un campionat, am putea spune, un meci pe care îl jucăm acasă. Ne-am dorit tot sezonul acest meci. Jucăm o finală, chiar dacă este finala mică, și este extrem de important să terminăm cu o victorie în fața suporterilor noștri. Sunt convins că vom avea susținerea lor, așa cum ne-au susținut și în celelalte meciuri decisive, de pe teren propriu. Sunt siguri că suporterii noștri vor reuși să îi împingă de la spate pe jucătorii noștri astfel încât să dea tot ce a mai rămas și să obțină victoria. Ambele echipe sunt obosite. Oradea are o rotație puțin mai mare, dar cred că în fața suporterilor noștri oboseala va dispărea și vom reuși să alegem mai bine situațiile de joc și să sperăm că pe finalul jocului vom câștiga”, a declarat Dan Fleșeriu.

Îi sfătuim pe suporteri să vină din timp la sală, pentru a evita aglomerația la intrare. Ultimele bilete se vor pune în vânzare la caseria sălii, cu o oră înainte de începerea partidei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.