JSport.ro

”Galben-albaștrii” se întorc cu o victorie de la Timișoara, după o serie de trei deplasări. CSU Sibiu a câștigat partida disputată marți seara cu BC SCM Timișoara, scor 90-85 (21-17, 15-20, 28-18, 26-30).

CSU Sibiu și-a adjudecat victoria în partida din etapa a XXVIII-a a Ligii Naționale de Baschet după un meci destul de echilibrat, desfășurat la Timișoara. Deși au intrat mai greu în meci, ”galben-albaștrii” nu le-au permis gazdelor să se distanțeze prea mult pe tabelă. După primul sfert echipa noastră avea un avantaj de patru puncte, dar până la pauză gazdele aveau să recupereze și să intre la vestiare cu un avantaj infim, de doar un punct. În partea a doua a meciului, elevii pregătiți de Dan Fleșeriu au arătat mai multă concentrare în teren, au trecut la conducere și au avut avantaj chiar și de 11 puncte. Ultimul sfert a fost adjudecat de Timișoara, care a reușit să marcheze 30 de puncte, insuficient însă pentru a învinge echipa noastră.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dan Fleșeriu: ”Obiectivul nostru era două victorii din trei, dar trebuie să fim realiști și să înțelegem că Oradea și Cluj sunt în acest sezon imposibil de învins”

Antrenorul sibian s-a declarat nemulțumit de jocul defensiv dar e bucuros pentru victorie:”A fost un meci extrem de greu, după două înfrângeri în care nu ne-am menajat deloc jucătorii și în care am irosit multă energie. Am intrat slab în joc și s-a văzut că băieții sunt obosiți. Acest lucru s-a văzut și la punctele luate, pentru că noi ca echipă avem o medie sub 75 de puncte. Astăzi am încasat 85. Dar nu pot să fiu decât bucuros pentru victorie și îi felicit pe băieți pentru că în repriza a doua au găsit energie și au luptat să înscrie mai mult decât adversarii. Echipa de anul acesta este una mai puțin spectaculoasă și cu un profil defensiv, dar astăzi a fost primul meci în care am găsit soluții, chiar dacă apărarea nu a funcționat. Cred, de asemenea, că faptul că am stat în această perioadă în deplasare și nu am făcut drumul acasă, a fost decisiv pentru meciul de azi și ne-a ajutat enorm. E bine că venim acasă cu o victorie din aceste trei meciuri, pentru că în prima grupă valorică victorile sunt greu de obținut. Obiectivul nostru era două victorii din trei, dar trebuie să fim realiști și să înțelegem că Oradea și Cluj sunt în acest sezon imposibil de învins”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.

Cel mai bun marcator al Sibiului a fost căpitanul Igor Mijajlovic, care a reușit să marcheze 28 de puncte, urmat de Bogdan Popescu 15p, Kevin Hardy și Boris Lalovic câte 13 puncte, Marcel Davis 12p, Chris Cooper 4 puncte, Mirel Dragoste 3p și Radu Paliciuc 2.

Sâmbătă cu Steaua. Biletele s-au pus în vânzare

CSU Sibiu joacă sâmbătă, 25 martie, de la ora 18:00, pe teren propriu în compania celor de la  Steaua CSM Eximbank, partidă ce nu va fi televizată. Bieltele pentru acest meci s-au pus deja în vânzare la sediul Clubului din str. Rennes, nr. 2, și pe www.csusibiu.ro

sursă: comunicat CSU Sibiu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.