JSport.ro

Baschetbaliștii sibieni au pierdut partida din această seară, din deplasare la Galați, scor 67-62 (20-14, 12-17, 22-11, 13-20 ) și revin la Sibiu unde au de pregătit meciul de vineri, 8 decembrie, cu SCM U Craiova.

CSU Sibiu nu a fost în formă bună astăzi, la Galați și a avut o prestație modestă în fața echipei gazdă, care a intrat extrem de motivată pe parchet. Galațiul a avut un început de meci bun, a condus în primul sfert, dar în al doilea, replica echipei noastre nu a întârziat să apară, Chiar și așa, tot gazdele urmau să intre la vestiare cu un minim avantaj la pauza mare, scor 32-31. Sfertul al treilea nu a fost de partea sibienilor, Phoenix Galați reușid să se distanțeze, scor 54-42, înaintea sfertului decisiv. Aproape de finalul partidei echipa noastră a reușit să egaleze la 58,  când mai erau mai puțin de 2 minute regulamentare, însă au fost lipsiți de luciditate și inspirație, iar partida s-a încheiat în favoarea gazdelor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fleșeriu: ”Am arătat că o echipa foarte slabă, defapt nu că o echipa, ci doar niște jucători care abia s-au cunoscut”

”Un meci în care Galațiul a meritat pe deplin victoria pentru determinarea de care a dat dovadă. Noi am fost extrem de slabi, atât în apărare, cât și în atac, unde nici jucătorii noștri, dar nici eu, de la bancă, nu am găsit soluțiile corecte! În primul rând, trebuie să ne regăsim spiritul și plăcerea de a juca împreună, apoi vom putea spera la victorie. Astăzi am arătat că o echipa foarte slabă, defapt nu că o echipa, ci doar niște jucători care abia s-au cunoscut. Trebuie să muncim mai mult și mai bine, în săptămânile ce vin, și împreună vom reuși!”, a spus Dan Fleșeriu, la finalul meciului.

Pentru CSU Sibiu au marcat: Tyler Laser 29p, Chris Cooper 13p, Mirel Dragoste 4p, Lawrence Kinnard 4p, Monyea Pratt 4 p, Marcel Davis 3p, Andrei Petică 3p, Radu Paliciuc 2p.

Vineri vine Craiova la Sibiu

CSU Sibiu joacă pe teren propriu vineri, 8 decembrie 2017, de la ora 18:30, cu SCM U Craiova. Biletele pentru această partidă s-au pus în vânzare online, pe www.csusibiu.ro și www.kompostor.ro, iar în măsura în care vor mai fi disponibile, se vor mai comercializa și înaintea partidei, la caseria Sălii Transilvania.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.